Antena Căutare

Peste 10 mii de copii vor susține echipa Națională de fotbal la meciul cu Suedia. Nana Falemi: „E un moment în care vom reuși să ne descătușam”

Din cei 50 de mii de spectatori de la meciul României cu Suedia de pe Arena Națională, 10 mii dintre ei vor fi copii de până în 14 ani.

Peste 10 mii de copii vor susține echipa Națională de fotbal la meciul cu Suedia. Nana Falemi: „E un moment în care vom reuși să ne descătușam” Galerie
Susținătorii echipei Naționale

Fostul mijlocaș al Stelei Nana Falemi și-a înființat în urmă cu un an propria școală de fotbal: FC Nana Juniors. Toți puștii școlii vor susține echipa Națională la meciul cu Suedia din tribunele Arenei Naționale la fel cum au făcut-o la meciul cu Norvegia.

Nana Falemi crede că dacă România învinge Suedia, are mari șanse să ajungp la Euro2020: „Îmi doresc să câștigăm ca orice român și cred că avem șanse bune să câștigam mai ales că stadionul va fi plin. E un moment în care vom reuși să ne descătușam, cred în asta!”

Stil de succes cu Ellida Toma! Colecția vestimentară a lui Amos Midas, inspirată din operele de artă ale lui Ștefan Luch... Cum mâncăm sănătos de post și ce alimente trebuie să evităm. Mencinicopschi: "Nu faceți exces de fructe. Beți 30 ml...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x