Live acumFilm: O noapte la muzeu 2 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Peste 10 mii de copii vor susține echipa Națională de fotbal la meciul cu Suedia. Nana Falemi: „E un moment în care vom reuși să ne descătușam”

Din cei 50 de mii de spectatori de la meciul României cu Suedia de pe Arena Națională, 10 mii dintre ei vor fi copii de până în 14 ani.

Susținătorii echipei Naționale

Fostul mijlocaș al Stelei Nana Falemi și-a înființat în urmă cu un an propria școală de fotbal: FC Nana Juniors. Toți puștii școlii vor susține echipa Națională la meciul cu Suedia din tribunele Arenei Naționale la fel cum au făcut-o la meciul cu Norvegia.

Nana Falemi crede că dacă România învinge Suedia, are mari șanse să ajungp la Euro2020: „Îmi doresc să câștigăm ca orice român și cred că avem șanse bune să câștigam mai ales că stadionul va fi plin. E un moment în care vom reuși să ne descătușam, cred în asta!”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro