Antena Căutare

Planul de băutură al românilor în perioada sărbătorilor: "Practic, pentru cetățean, beția de 1 Mai este o competiție"

Dani Oțil susține că românii au plan foarte bine pus la punct când vine vorba de băutură. Prezentatorul crede că unii oameni nu mănâncă nici cu patru ore înainte ca să nu pice greu berea și vinul.

Răzvan Simion, despre cum sărbătoresc românii sărbătorile: "Acum a fost turneu de Campionat Mondial cu Paștele legat de 1 Mai. Tur-retur, e nenorocire! Azi și mâine e Marea Finală"

Potrivit simpaticilor prezentatori de la "Neatza cu Răzvan și Dani", românul este un strateg al petrecerilor, așa că își iau în calcul toate variantele pentru ca băutura să intre bine.

Dani Oțil explică câteva strategii pe care românii le pun în practică înainte de băută: "Bă, nu ne apucăm, până nu mâncăm!", spune el. Strategia pare să fie similară cu mersul la meci, așa cum unii nu mânâncă cu 2 ore înainte, alții nu mănâncă cu 4 ore, totul pentru a nu le cădea greu meciul!

"Practic, pentru cetățean, beția de 1 Mai este o competiție"

Românii au privit această îmbinare perfectă a Paștelui cu 1 Mai ca un adevărat turneu al băuturii. S-au aprovizionat și cu apă, ca sp nu se deshidrateze și cu mâncare, ca să nu pice greu pe stomacul gol. Ce mai, a fost un adevărat turneu: "S-a jucat în Cupă și campionat".

Cel mai tare moment de la ”Neatza”! Și-au spart ouă în cap la ruleta rusească: ”Dă cu încredere, că-l simt pe ăsta!”... Cum va fi vremea în București și la mare de 1 Mai! La ce temperaturi trebuie să se aștepte petrecăreții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x