Antena Căutare

Prognoza meteo 1 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

După ninsoarea frumoasă de ieri din sud-estul țării, vremea de astăzi va fi rece în toată țară, chiar geroasă dimineața și în special noaptea, în depresiuni și în masivele montane.

meteo
Prognoza meteo 1 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

În zonele joase de relief, în sudul, în vestul și în centrul țării, local dimineața, pe spații mici vor fi nori joși sau ceață asociate cu chiciură. Izolat vor fi precipitații mixte și condiții de polei. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, în Doborgea și izolat pe crestele montane.

În Maramureș, prima zi de iarnă vine cu cer variabil și temperaturi maxime între 4 – 6 grade.

Pentru Crișana, meteorologii anunță cer mai mult senin și o maximă de 4 grade. Și bănățenii se vor bucura de razele soarelui, chiar dacă dimineața vor fi condiții de ceață în special în vestul regiunii. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 4-5 grade Celsius.

În Oltenia, în special dimineața și seara, vor fi condiții de ceață. În timpul zilei soarele se va arăta printre nori, iar maximele se vor încadra astăzi între 2-4 grade Celsius. Condiții de ceață se anunță astăzi și în Transilvania, însă doar în prima parte a zilei. Cerul va fi variabil spre senin, iar maximele înregistrate astăzi vor fi între -2 și 5 grade.

Pentru Moldova, meteorologii anunță un cer acoperit de nori și temperaturi scăzute. În partea de sud a regiunii sunt așteptate și ceva fulguieli slabe, în special în prima parte a zilei. Termometrele nu vor indica astăzi mai mult de 2 grade Celsius.

În Dobrogea se anunță în continuare lapoviță și ninsoare. Vântul va avea unele intensificări, iar maximele termice se vor încadra în general între 0 și 4 grade. Pentru Muntenia, prima zi a lui decembrie vine cu vreme variată. Dacă în vest și în nord-vest se va arăta soarele, în centru cerul va fi acoperit de nori, iar în est va ninge slab.

Dimineața și seara, în special în sud, va fi ceață, iar maximele termice nu vor depăși astăzi 4 grade Celsius. În capitală vom avea astăzi o zi mohotâtă, cu cer acoperit și doar 2 grade în termometre. De mâine se mai încâlzește treptat vremea, până poimâine, când se vor înregistra 5 grade Celsius.

Horoscopul zilei 1 decembrie 2020. Racii vor fi mai atenți la detalii... Rețetă de iahnie de fasole cu carne de porc, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x