Antena Căutare

Prognoza Meteo, 13 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoză meteo 13 octombrie 2020. Încă de aseară de la ora 21:00 s-a instalat un cod galben de intensificări ale vântului și ploi însemnate cantitativ în Banat, Oltenia, sudul Transilvaniei și al Crișanei, precum și în vestul și nordul Munteniei, valabil până la ora 21:00

Prognoza Meteo, 13 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi Galerie
Prognoza Meteo, 13 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Codul va cuprinde întreg teritoriul României și va aduce ploi torențiale și intensificări ale vântului, temporar acesta va atinge 55-65 de km/h.

Mergem în partea de N-V a țării, mai exact în Maramureș unde ne așteaptă o zi ploioasă, temperaturile vor ajunge până la 18 grade Celsius în Sighetu Marmației și 15 grade în Satu Mare.

Pentru Crișana, meteorologii anunță vreme rece cu ploi și intensificări ale vântului. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 12 grade în Oradea și 11 grade în Arad.

Bănățenii vor vor avea o vreme nu foarte plăcută. Vântul va sufla destul de tare, iar ploile vor fi nelipsite. Maximele zilei de azi se vor încadra 12 grade în Reșița și 11 grade în Timișoara.

La fel și în Oltenia, toamna își face simțită prezența, aici vom avea averse, intensificări ale vântului și ploi! Maximele termice de astăzi vor fi cuprinse între 14 de grade în Craiova și 15 de grade în Târgu-Jiu.

În cea mai mare parte a teritoriului Transilvaniei vântul va avea unele intensificări, vor fi semnalate ploi abundente, vreme instabilă, iar temperaturile nu vor depăși astăzi 16 grade în Miercurea Ciuc și 20 grade în Brașov.

Pentru Moldova, meteorologii anunță ploi și vânt puternic ce va atinge 70-80 km/h. Vom avea astăzi doar 20 grade în Suceava și 25 de grade în Galați.

Nici în Dobrogea nu vom scăpa de vânt, ploi și descărcări electrice dar acestea vor fi ceva mai salbe în intensitate. Valorile termice de astăzi vor urca până la 22 de grade în Sulina și 26 de grade în Cernavodă.

În Muntenia, ploile vor pune stăpânire pe teritoriu, temperaturile vor scădea, iar vântul va sufla puternic. Maximele termice de astăzi vor fi cuprinse între 17 de grade în Pitești și 25 de grade în G Brăila.

În București, astăzi, vom avea parte de ploi și intensificări ale vântului, se vor înregistra 21 de grade Celsius, mâine 18 de garde și 23 de grade Celsius poimâine.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x