Antena Căutare

Prognoza meteo 24 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vremea de astăzi este într-o ușoară încălzire, cu temperaturi diurne în creștere.

meteo
Prognoza meteo 24 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Meteorologii ne anunță că vom avea un cer variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord, nord-est și la munte, iar la începutul intervalului, și în partea de sud.

În Maramureș astăzi scăpăm de precipitații, iar soarele va fi din ce în ce mai prezent. Din păcate, temperaturile vor fi destul de mici, maxima de astăzi atingând 5 grade.

În Crișana, chiar dacă vom avea ceață la primele ore ale dimineții, ziua se anunță una plăcută, cu cer variabil și temperaturi ce ating o maximă de 7 grade. Bănățenii se vor bucura și ei de razele soarelui chiar dacă valorile termice vor fi ușor sub cele normale. Maxima de astăzi va atinge 8 grade.

Pentru Oltenia veștile sunt foarte bune. Vom avea un soare generos și maxime care vor atinge 12 grade. În centrul țării, în Transilvania, se anunță ceață dimineața și seara, dar în timpul zilei soarele se va arăta printre nori. Temperaturile maxime de astăzi vor atinge 7 grade.

În Moldova vremea ne va oferi o zi cu mult soare și temperaturi ce vor urca pâna la 10 grade. Dobrogenii se vor bucura și ei de razele soarelui, chiar dacă termometrele nu vor înregistra maim ult de 9 grade.

În Muntenia, la primele ore ale dimineții se anunță ceață în special în partea de sud a regiunii. Temperatura maximă de astăzi va atinge 11 grade. În capitală cerul va fi variabil spre senin, iar maxima zilei va urca stăzi până la 11 grade.

Avem nevoie de doi litri de apă pe zi, mit sau realitate?... Idei de preparate tradiționale pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Super Neatza, 7 decembrie 2023. Stil de Succes by Ellida Toma. Invitat: Sibi Stanciu Super Neatza, 7 decembrie 2023. Stil de Succes by Ellida Toma. Invitat: Sibi Stanciu Joi, 07.12.2023, 11:32
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Ramona Olaru, surpriză emoționantă de ziua ei onomastică. Ce i-au pregătit colegii de la Neatza: „Este visul tău de iarnă”

Ramona Olaru, surpriză emoționantă de ziua ei onomastică. Ce i-au pregătit colegii de la Neatza: „Este visul tău de iarnă”

În ediția de Super Neatza de pe 6 decembrie 2023 Ramona Olaru a fost sărbătorită de colegii ei. „Vecina” a primit o surpriză emoționantă de Sfântul Nicolae. Rmaona Nicoleta Olaru este numele ei.

Miercuri, 06.12.2023, 17:47
Regula de care ține cont Dani Oțil în fiecare an de Moș Nicolae. Ce îi cumpără fiului său

Regula de care ține cont Dani Oțil în fiecare an de Moș Nicolae. Ce îi cumpără fiului său

Dani Oțil are o regulă de care țin cont cu strictețe în fiecare an, de Moș Nicolae. Prezentatorul de la Neatza că Răzvan și Dani a spus ce i-a cumpărat fiului său pe 6 decembrie, chiar la televizor.

Miercuri, 06.12.2023, 13:53
Romică Țociu, cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. La ce gest a apelat Ramona Olaru când l-a văzut

Romică Țociu, cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. La ce gest a apelat Ramona Olaru când l-a văzut

Romică Țociu a fost surprins cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. Actorul a fost emoționat peste măsura de confesiunile făcute de fiul său, Cătălin. Ramona Olaru nu s-a putut abține și a apelat la un gest neașteptat.

Vineri, 01.12.2023, 11:43
CONCURS "Prăjitură pentru Moș Crăciun". Ce poți câștiga

CONCURS "Prăjitură pentru Moș Crăciun". Ce poți câștiga

Hai să-i impresionezi pe Moș Crăciun și pe prietenii de la Neatza. Pregătește prăjitură pentru Moș Crăciun și poți câștiga premii speciale.

Miercuri, 29.11.2023, 16:07
Ultimele știri
x