Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Prognoza meteo 24 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vremea de astăzi este într-o ușoară încălzire, cu temperaturi diurne în creștere.

Prognoza meteo 24 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

profimedia

Meteorologii ne anunță că vom avea un cer variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord, nord-est și la munte, iar la începutul intervalului, și în partea de sud.

În Maramureș astăzi scăpăm de precipitații, iar soarele va fi din ce în ce mai prezent. Din păcate, temperaturile vor fi destul de mici, maxima de astăzi atingând 5 grade.

În Crișana, chiar dacă vom avea ceață la primele ore ale dimineții, ziua se anunță una plăcută, cu cer variabil și temperaturi ce ating o maximă de 7 grade. Bănățenii se vor bucura și ei de razele soarelui chiar dacă valorile termice vor fi ușor sub cele normale. Maxima de astăzi va atinge 8 grade.

Pentru Oltenia veștile sunt foarte bune. Vom avea un soare generos și maxime care vor atinge 12 grade. În centrul țării, în Transilvania, se anunță ceață dimineața și seara, dar în timpul zilei soarele se va arăta printre nori. Temperaturile maxime de astăzi vor atinge 7 grade.

În Moldova vremea ne va oferi o zi cu mult soare și temperaturi ce vor urca pâna la 10 grade. Dobrogenii se vor bucura și ei de razele soarelui, chiar dacă termometrele nu vor înregistra maim ult de 9 grade.

În Muntenia, la primele ore ale dimineții se anunță ceață în special în partea de sud a regiunii. Temperatura maximă de astăzi va atinge 11 grade. În capitală cerul va fi variabil spre senin, iar maxima zilei va urca stăzi până la 11 grade.