Antena Căutare

Prognoză meteo 26 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La început de săptămâna vremea ne aduce valori termice peste mediile multianuale specifice datei din calendar, în cea mai mare parte a țării.

meteo
Prognoză meteo 26 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Pe parcursul zilei se vor semnala averse și posibil descărcări electrice în mai multe zone din țară. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină în restul teritoriului cerul va fi varabil, cu înnorări, iar pe arii restrânse vom avea parte de ploi slabe în prima parte a intervalului.

În Maramureș ne așteaptă o zi cu cer acoperit de nori și temperaturi maxime ce vor atinge astăzi 19 grade. Pentru Crișana vremea ne-a rezervat cer noros, vânt slab și temperaturi ce vor atinge o maximă de 19 grade.

Vreme închisă așteptăm astăzi și în Banat unde cerul va fi acoperit de nori, iar temperaturile vor urca până la 20 de grade. În Oltenia, ziua de luni aduce nori, ceva ploi prin nord și temperaturi ce vor atinge o maximă de 20 grade.

Pentru Transilvania, meteorologii anunță cer acoperit, precipitații în jumătatea estică a regiunii, acolo unde, cu puțin noroc se va arăta și soarele. Valorile termice de astăzi vor atinge o maximă de 19 grade Celsius.

În Moldova sunt așteptae ploi, descărcări electrice și temperaturi ce vor atinge o maximă de 18 grade. Dobrogenii vor avea parte de precipitații, fenomene electrice, intensificări ale vântului și maxime ce vor urca până la 19 grade.

Astăzi așteptăm ploi și în Muntenia, dar nu foarte însemnate cantitativ. Temperaturile vor fi în continuare peste normalul perioadei, astfel că vom avea astăzi maxime de până la 20 grade.

În București vom începe săptămâna cu cer noros, ploi slabe și o maximă de 19 grade.

Ramona Olaru pregătește clătite în platoul de la Neatza cu Răzvan și dani... Friptură de pui pe pat de dovleac cu mere și ceapă, servită cu pâine cu dovleac și sos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x