Antena Căutare

Prognoza meteo 27 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi se anunță o vreme mohorâtă. Ceața se va asocia și cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo 27 noiembrie 2020
Astăzi se anunță o vreme mohorâtă. Ceața se va asocia și cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat. | Antena 1

În Maramureș vom avea o zi rece, dar cu cer variabil. Valorile termice de azi nu vor depăși 2 grade în Satu Mare și 4 grade în Baia Mare.

În Crișana va persista ceața, în special dimineața și seara. Pe parcursul zilei cerul este mai mult acoperit de nori, iar maxima zilei se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Astăzi, în Banat, soarele se va arăta printre nori, iar maximele termice vor atinge cu greu 4 grade.

Pentru Oltenia meteorologii anunță ceață densă dimineața și seara, dar în cursul zilei este soare. Dacă în Craiova se vor înregistra 3 grade, în Râmnicu Vâlcea se vor înregistra 11 grade.

În Transilvania ceața va fi persistentă la primele ore ale dimineții. Pe parcurs se va arăta soarele, iar temperaturile vor ajunge până la 7 grade în Sibiu și Bistrița și 9 grade în Brașov.

Ceață se anunță și în Moldova, dar pe parcursul zilei va apărea soarele. Temperaturile ajung până la 7 grade în Vaslui și 8 grade în Galați.

Dobrogenii se vor bucura azi de o zi blândă de noiembrie, cu cer variabil spre senin și cu maxime cuprinse între 10 și 12 grade.

Vreme frumoasă se anunță azi și în Muntenia, în ciuda ceții de dimineață. Soarele este destul de generos, iar temperaturile vor ajunge până la 14 grade în Pitești și 15 grade în Târgoviște.

Astăzi în Capitală se anunță cer variabil și o maximă de 10 grade. Soarele va continua să se arate și în weekend.

La munte vremea este plăcută azi, iar peste weekend se mențin temperaturi normale pentru această perioadă.

Peste weekend este vreme friguroasă în mai toată țara, cu precipitații în jumătatea de Nord a teritoriului. Ninsori la munte și chiar lapoviță în restul teritoriului.


Horoscopul zilei, 27 noiembrie 2020. Dragoste la prima vedere pentru nativii Taur, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii... REGULAMENTUL CONCURSULUI "Castiga premii cu Lidl la Neatza"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Super Neatza, 26 februarie 2024. Dayana - Trece viața Super Neatza, 26 februarie 2024. Dayana - Trece viața Luni, 26.02.2024, 11:47
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe Junior și-a însoțit tatăl la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Artistul și-a ținut fiul pe umeri în timp ce a cântat alături de Nico.

Vineri, 23.02.2024, 12:09
De ce Răzvan Fodor a rămas repetent în clasa a 11-a. Nu mulți știau acest detaliu despre prezentatorul TV

De ce Răzvan Fodor a rămas repetent în clasa a 11-a. Nu mulți știau acest detaliu despre prezentatorul TV

Prezent în cadrul ediției speciale de la Neatza cu Răzvan și Dani, Răzvan Fodor a făcut dezvăluiri inedite din adolescența lui. Îndrăgitul prezentator a dezvăluit că a rămas repetent în liceu și a abadonat facultatea, după ce viața lui a luat o turnură neașteptată.

Vineri, 09.02.2024, 13:49
Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Micuțul Tiago a avut o apariție savuroasă la Super Neatza cu Răvan și Dani. Fiul lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu a demonstrat că la nici 3 ani are o memorie foarte bună și este foarte receptiv.

Joi, 08.02.2024, 17:53
Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea

Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea

Vineri, 9 februarie, matinalii de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani aniversează 16 ani de emisie live într-un mod inedit.

Joi, 08.02.2024, 10:10
Ultimele știri
x