Antena Căutare

Prognoza meteo 30 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Începutul acestei săptămâni aduce vreme rece, cu temperaturi maxime ce se vor încadra în general între 0 și 5 grade și minime cuprinse între -12 și 0 grade.

Prognoza meteo 30 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

profimedia

De asemenea, s-a instalat un cod galben de ninsoare la 5 de dimineață și va persista până la ora 20 în regiunile sud-estice, cod ce ne va duce ninsori moderate și strat de zăpadă.

În restul țării se așteaptă înnorăți și precipitații dub formă de ploaie sau mixte în restul regiunii.

În Maramureș, avem un cer acoperit de nori și maxime ce vor atinge astăzi 4 grade. Vremea în Crișana va fi mohorâtă, cu cer noros și temperaturi mici. Maxima zilei nu va depăși 3 grade Celsius.

Bănățenii vor avea și ei o zi închisă, cu cer acoperit, vânt slab și o temeperatură maximă de 4 grade. În Oltenia vom avea nori, ninsori în est și maxime cuprinse între 4 și 7 grade. Meteorologii anunță pentru Transilvania vreme închisă, cer noros și precipitații slabe în zonele montane. Maximele de astăzi nu vor depăși 3 grade.

Nori vor pune stăpânire și pe Moldova, unde se așteaptă precipitații mixte și chiar ninsori. Temperaturile de astăzi vor atinge o maximă de 3 grade. În Dobrogea vom avea atât lapoviță, cât și ninsori moderate. Vântul va avea intensificări și va spulbera zăpada. Maximele de astăzi vor atinge 5 grade Celsius.

Ultima zi a lunii noiembrie aduce în Muntenia prima ninsoare. Până la ora 20 va ninge în cea mai mare parte a regiunii, iar în est vor fi și unele intensificări ale vântului. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 4 grade.

Astăzi va ninge în București și așteptăm un strat de zăpadă de 3-5 centimetrii. Temperatura maximă de astăzi nu va depăși 1 grad.

Cum este organizat pelerinajul la Peștera Sfântului Andrei. Polițiștii și jandarmii au împânzit zona... Rețetă tradițională de fasole cu ciolan afumat, gătită de Vlădutz la Neatza cu Răzvan şi Dani...
Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Ultimele știri
x