Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Maleficent

A început programul ”Litoralul pentru toți!” Proprietar de agenție de turism: ”Prețurile sunt de trei ori mai mici față de vârf de sezon!”

Odată cu venirea lunii septembrie, tarifele la cazare au scăzut drastic, întrucât a început programul ”Litoralul pentru toți”. 

Odată cu venirea lunii septembrie, tarifele la cazare au scăzut drastic, întrucât a început programul ”Litoralul pentru toți”.

Marian Duță, omul informat de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a stat de vorbă cu Aurelian Marin, proprietar de agenție de turism, care a vorbit despre acest program așteptat de români.

”Acest program mai există, da. Diferențele sunt nete, pentru că în această perioadă vorbim despre un sejur de 199 de lei de persoană, în timp ce pentru un hotel de trei stele prețul pentru cinci sau șase nopți este de 250 și 350 de lei, la fel, de persoană. Față de un vârf de sezon, tarifele sunt de trei ori mai mici.”, a declarat Aurelian Marin.

”Sunt mai multe activități pe care le pot face turiștii în această perioadă, precum excursii, vizite la muzeu, parcuri acvatice, excursii tematice,sunt o grămadă de evenimente, turiștii pot face o mulțime de activități, însă mulți dintre ei preferă plaja. ”, a mai precizat acesta.