Îndrăgiții matinali, și-au pus mănușile și au dat startul pregătirii aluatului de pizza, care mai de care cu idei proprii despre cum se frământă aluatul.
Bineînțeles, Vlăduț s-a aflat tot timpul în spatele lor cu îndrumări.
Dani Oțil a optat pentru a prepara un aluat pufos, Ramona pentru un aluat subțire și crocant, iar Răzvan a apelat la sfatul lui Vlăduț, pentru că este prima dată când prepară pizza.
Aluatul de pizza se prepară foarte simplu din făină cu drojdie puțină, apă călduță, puțin ulei de măsline, sare, dar și puțin zahăr, ingredient absolut necesar pentru activarea drojdiei.
Citește și: Rețetă de Pizza dulce, un preparat ușor de făcut în casă
Ingredientul adjutant pentru a nu se lipi aluatul de pizza, de mănuși, este uleiul, care se adaugă spre finalul preparării, conform sfatului lui Vlăduț.
Pentru a vedea cum se descurcă matinali în provocarea zilei, urmăriți materialul video din îndrăgita emisiune Neatza cu Răzvan și Dani!