Antena Căutare

Provocare culinară la Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru și-a provocat colegii de platou să prepare pizza. Oare se descurcă matinalii?

Pentru că Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a ales să prepare o rețetă de pizza dulce, ceilalți trei matinali ai îndrăgitei emisiuni: Răzvan, Dani și Ramona, îl vor acompania preparând pizza clasică.

Provocare culinară la Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru și-a provocat colegii de platou să prepare pizza. Oare se descurcă matinalii?
Pizza preparată de Vlăduț și matinali

Îndrăgiții matinali, și-au pus mănușile și au dat startul pregătirii aluatului de pizza, care mai de care cu idei proprii despre cum se frământă aluatul.

Bineînțeles, Vlăduț s-a aflat tot timpul în spatele lor cu îndrumări.

Dani Oțil a optat pentru a prepara un aluat pufos, Ramona pentru un aluat subțire și crocant, iar Răzvan a apelat la sfatul lui Vlăduț, pentru că este prima dată când prepară pizza.

Aluatul de pizza se prepară foarte simplu din făină cu drojdie puțină, apă călduță, puțin ulei de măsline, sare, dar și puțin zahăr, ingredient absolut necesar pentru activarea drojdiei.

Citește și: Rețetă de Pizza dulce, un preparat ușor de făcut în casă

Ingredientul adjutant pentru a nu se lipi aluatul de pizza, de mănuși, este uleiul, care se adaugă spre finalul preparării, conform sfatului lui Vlăduț.

Pentru a vedea cum se descurcă matinali în provocarea zilei, urmăriți materialul video din îndrăgita emisiune Neatza cu Răzvan și Dani!

Criză de râs la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Cum reacționează sistemul medical din România, în fața crizei generate de no... Radu Vâlcan, declarații din izolare! „Mi s-a părut că am ajuns într-o zonă de război! M-a apucat nebunia, din cauză că e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x