Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Răzvan Simion și Dani Oțil continuă căutările pentru Cel mai sexy tătic. Emilian, un tătic cu mai multe chipuri

Cei mai sexy tătici vor fi descoperiți la Neatza cu Răzvan și Dani! Emisiunea lansează prima ediție a concursului “Cel mai sexy tătic”. Vino cu farmecul tău în emisiunea noastră și, dacă poți convinge telespectatoarele, ai șansa să câștigi titlul CEL MAI SEXY TĂTIC!

„Iată cât de bine s-a refăcut după naștere, aici o fotografie înainte și după pentru că știm cu toții pentru tați mai ales este grea nașterea” , a spus Dani Oțil.

Emilian a intrat în direct și este tatăl unui băiat de patru ani și două luni, acesta este fotograf și bucătar.

Canditatul concursului „Cel mai sexi tătic” a fost pus de către Dani să găsească mirodenii în casă, o masă de călcat sau un fier de călcat și un borcan cu zacuscă, murături, vinete sau gogoșari.

Premiul constă în cel mai performant ceas de sport, iar pentru finaliști vouchere de sport.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!