Antena Căutare

"Water war". Ristei făcut fleașcă în studioul de la „Neatza”: Baie în direct pentru fostul câștigător X Factor!

Răzvan Simion și Florin Ristei au fost protagoniștii unuia dintre cele mai spectaculoase jocuri văzute în platoul de la Neatza. 

Răzvan Simion și Florin Ristei au fost protagoniștii unuia dintre cele mai spectaculoase jocuri văzute în platoul de la Neatza.

Regula jocului a fost simplă. Cine câștigă la un banal duel cu zaruri are dreptul să extragă un bilețel din bol, iar în funcție de pedeapsă, riscă să fie udat de adversarul său cu apă mai multă sau mai... puțină.

Ajuns în studioul matinalului de la Antena 1, Florin Ristei a avut ghinionul să piardă „prima mână” și să fie împroșcat cu un litru de apă de către Răzvan Simion. Următorul duel i-a dat câștig de cauză lui Ristei, însă pedeapsa a fost mult mai blândă, „matinalul” primind un banal shot de cpă în plină figură.

Întâmplare hazlie, după o operație de hernie de disc: "Dacă e cu Dan Spătaru mi-l dai mie?"... Dani, glume la adresa vestimentației lui Răzvan: "Dacă îți luăm gecile și adidașii, facem un Teledon la iarnă, salv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x