Antena Căutare

Dani Oțil atenționează toți șoferii: "Oricât de tare fugi de Poliție, șansa să rămâi fără o roată este majoră, în România"

În minivacanța de 1 Mai românii merg la mare. Poliția Română oferă câteva sfaturi pentru șoferi, mai ales că radarele sunt tot mai multe.

Avertizare pentru toți românii! Mașina Poliției este pe urmele șoferilor vitezomani: "Mașina din imagini atinge 100 de kilometri în 3 secunde"

Astăzi este liniște și pace pe străzile Capitalei, iar întreaga agitație se mută pe drumurile către mare! Colegii de la "Neatza cu Răzvan și Dani" au intrat în legătură directă cu reprezentanții Poliției Române care atenționează toți șoferii!

Din cauza traficului extrem de aglomerat, mai multe mașini de poliție vor urmări îndeaproape desfășurarea în condiții bune a traficului și vor acționa imediat, în cazul în care șoferii rebeli depășesc limitele de viteză impuse de lege, sau mai rău, nu opresc la semnalele acestora.

Urmărește materialul video și află ce pedepse riscă românii excentrici:

Dani Oțil râde pe seama colegelor de platou: "Amalia și Ramona au rupt clubul în două!"... Vă țineți bine?! Dani scafandrul și sexy stewardesa Amalia, show colosal! Ce își doreau matinalii în copilărie! „Meseria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x