Live acumFilm: O familie de cosmar
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cupa Mondială la Rugby 2019. Motivul pentru care sporivii au interzis să-și arate tatuajele pe teren

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a explicat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", de ce sporivii prezenți la Cupa Mondială la Rugby au interzis să-și arate tatuajele pe teren. 

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a explicat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", de ce sportivii prezenți la Cupa Mondială la Rugby au interzis să-și arate tatuajele pe teren.

Începe Cupa Mondială la Rugby, pe 20 septembrie, care este și ziua Bucureștiului. Aceasta este prima Cupă Mondială în care nu ai voie să îți arăți tatuajele, pentru că se interpretează că faci parte din Yakuza.

Fiind prima Cupa care se organizează în Asia, acestora li s-a impus să fie acoperiți, din respect pentru Japonia.

De asemenea, este prima Cupă Mondială la care România nu participă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!