Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Dans în mașină. Cum este trezit un copil

 

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un nou clip amuzant cu un copil aflat într-o mașină.

În timp ce moțăia în mașină pe scaunul lui, un băiețel s-a trezit instant în ritm de dans după ce tatăl lui i-a băgat o melodie. 

Deși se vedea că este obosit, băiețelul nu a ratat ocazia să își miște mânuțele după ritmul muzicii și să se bucure de moment. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI