Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Uită de mersul la sală și de tot ce vezi pe Youtube! Florin Neby îți arată antrenamentul cu exerciții calistenice, în care lucrezi tot corpul fără niciun aparat!

Florin Neby a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a prezenta cel mai rapid și eficient antrenament, cu care oricine își poate obține corpul dorit!

Cel mai tare antrenament de exerciții calistenice

Florin Neby a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a prezenta cel mai rapid și eficient antrenament, cu care oricine își poate obține corpul dorit!

Este vorba despre un set de exerciții calistenice, unul dintre cele mai grele antrenamente din industria fitness-ului!

„Este un antrenament în care trebuie să îți folosești foarte mult imaginația, pentru că lucrezi cu propriul corp. În America, această activitate a fost dusă la rang de artă, fiindcă băieții folosesc bara de la semafor sau grinzi ale clădirilor aflate în construcții pentru a se antrena cu aceste exerciții calistenice”

Florin Neby a demonstrat însă că aceste antrenament simplu, rapid și eficient se poate faceși în intimitatea casei.

„Vom încerca să obținem maximul din ce poți avea, pe suprafață plată”, a zis acesta înainte de a prezenta aceste exerciții calistenice pentru un corp de invidiat!

La un moment dat, chiar și Dani l-a ajutat pe Florin Neby să facă inclusiv flotări cu capul în jos!

Urmărește clipul video de mai sus ca să înveți de la Florin Neby cel mai eficient antrenament de exerciții calistenice! O să ne mulțumești mai târziu!

Video