Vremea se răcește în majoritatea regiunilor! Prognoza Meteo, 10 septembrie 2020. Află care va fi cea mai mică temperatură întregistrată astăzi

Prognoza Meteo, 10 septembrie 2020. Frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea.

Vremea se mențime frumoasă, în schimb vom mai avea parte de ceva precipitații în zonele montane înalte.

Mergem în partea de N-V a țării, mai exact în Maramureș unde încă de la primele ore ale dimineții soarele și-a făcut prezența, astăzi vom avea parte și de înnorări temporare și va încălzi cu o temperatură cuprinsă între 24 și 25 grade Celsius.

La fel și în Crișana, temperaturile sunt în scădere față de ziua precedentă, astăzi vom avea parte și de înnorări temporare, mercurul din termometre va urca până la 24-25 de grade Celsius.

Bănățenii au parte de o zi foarte călduroasă, se vor înregistra 30-31 de grade Celsius.

La fel și în Oltenia, nici nu zici că este început de toamnă! Soarele va fi prezent toată ziua! Oltenii vor avea parte de temepraturi între 30 și 31 de grade Celsius.

În centrul țării, mai exact în zona montană înaltă se vor semnala câteva precipitații slabe cantitativ, vânt ce va sufla cu putere, temperaturile ajung între 24 și 25 de grade Celsius.

Moldovenii vor avea parte de o zi plăcută, dar mai rece decât zilele trecute, temperaturile se situează între 24-25 de grade Celsius.

Păstrăm o vreme frumoasă și în Dobrogea, chiar perfectă de plajă! Temperaturile vor ajunge undeva la 26-27 de grade Celsius.

În Muntenia vom avea parte de temperaturi care ajung până la 27-28 de grade Celsius

În București vremea este deja călduroasă de la primele ore ale dimineții. Astăzi se înregistează 28-29 de grade Celsius!

Ultimele știri