Antena Căutare

Ce trenduri sunt la modă pentru femei în 2024. Nu se mai poartă extensii și gene false

Noul an aduce o mulțime de schimbări în industria frumuseții. Se pare că nu mai sunt la modă extensiile de păr și genele false în 2024. Iată ce trebuie să știe femeile despre noile trenduri pe care urmează să se pună accent.

Colaj cu o fată blondă care își pune extensii de păr și cu un ochi căprui cu gene false Galerie
Noul an aduce o mulțime de schimbări în industria frumuseții | Shutterstock

Frumusețea rămâne un subiect intens discutat de către doamne și domnișoare în zilele noastre. Moda a suferit schimbări radicale de-a lungul timpului, însă femeile au știut întotdeauna să se adapteze noilor trenduri.

2023 a fost un an plin de surprize în industria frumuseții. Genele false, extensiile de păr și acidul hialuronic au captat atenția publicului feminin în ultima perioadă. Așadar, o mare parte a femeilor au început să treacă pragul medicului estetician, salonului de înfrumusețare și tehnicianului de gene.

Citește și: Noutăți în domeniul frumuseții. Metode moderne pentru a obține un aspect fizic de invidiat

Dacă până acum s-a pus accent pe astfel de tehnici de înfrumusețare, moda se schimbă din 2024. Se pare că tot mai multe doamne și domnișoare își doresc să fie naturale. Astfel, naturalețea rămâne în trend de anul viitor.

Ce trenduri vor lua cu asalt industria frumuseții în 2024

Naturalețe este din nou la modă în 2024. În trecut, femeile preferau să își vopsească sau să își tatueze sprâncenele pentru a ieși în evidență, însă gusturile acestora s-au schimbat acum. Se pune accent pe tenul îngrijit și lipsit de prea mult machiaj.

Conform specialiștilor, sprâncenele sau genele laminate sunt tot mai căutate în rândul clientelor. Acestea oferă un aspect mult mai natural.

„Există o mare teamă în rândul clientelor în cazul tatuajelor mă refer dacă culoarea migrează spre gri, iese ca o ştampilă să zic aşa, inestetic. Sprâncenele laminate se văd mult mai natural.”, a spus Elena Tene, Beauty artist, conform Observator.

Procesul de laminare constă în hidratarea profundă a firului de păr pentru a avea un efect de curbare și alungire. Cine își dorește să apeleze la o astfel de tehnică trebuie să scoată din buzunar între 150 - 300 de lei.

Citește și: Imagine rară cu Brigitte Pastramă de acum 27 de ani. Cum arăta soția lui Florin Pastramă fără acid în buze și gene false

„Extensiile de gene în timp duc la deshidratarea firului, şi în momentul în care îţi îndepărtezi extensiile de gene, ai senzaţia că nu mai ai gene. Când vii cu laminarea de gene le ajuţi să devină mai sănătoase. Astfel, în timp genele devin mai lungi cu 25%, mai groase, mai sănătoase, mai hidratate.”, a mai adăugat Elena Tene, Beauty artist.

Simplitatea rămâne o modă și în 2024

Simplitatea câștigă și mai mult teren în 2024, în mod special în ceea ce privește aranjarea părului. Nu se mai poartă extensii sau coafuri ce implică folosirea plăcii sau a ondulatorului. De asemenea, culorile care se poartă în noul an sunt cele calde, precum: bej, maro, ciocolatiu etc.

„Toamna aceasta și în anul 2024 se poartă naturalul, au revenit culorile naturale, culorile calde, nuanţe de bej, maro, ciocolatiu, practic blondul cenuşiu, culorile reci vor fi excluse. Putem să mergem pe nuanţa noastră naturală, să facem doar câteva şuviţe de luminozitate. Clientele în ultimul timp au cerut un look mult mai natural, mult mai fresh, uşor de aranjat şi acasă.”, a mai mărturisit Elena Tene, Beauty artist.

Specialiștii recomandă să nu ținem cont de trenduri, ci să ne dezvoltăm propriul stil în funcție de personalitățile și preferințele noastre.

Mai multe informații despre acest subiect sunt disponibile AICI.

Idei de cadouri sustenabile de Crăciun: de la ciocolată și vinuri cu etichetă curată, la cosmetice netestate pe animale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x