Antena Căutare

Santorini made in China. Replica identică a insulei din Grecia uimește turiștii din întreaga lume

Autoritățile chineze au investit aproximativ un miliard de lire sterline pentru a reinterpreta provincia Yunnan. Iată cum arată Santorini made in China!

Santorini made in China.
Santorini made in China. Replica identică a insulei din Grecia uimește prin detalii | Tik Tok

Yasmin von Roon, o tânără pasionată de călătorii a împărtășit cu utilizatorii platformei Tik Tok o locație de vis care este special concepută pentru a fi identică cu Santorini, celebra insulă turistică din Grecia.

Deși nu mulți știau despre locul de-a dreptul uimitor, locația a devenit extrem de celebră în ultimul timp datorită tuturor detaliilor bine puse la punct care te fac să te simți exact ca în Grecia.

Citește și: La ce sumă ajunge minivacanța de 1 mai în Vama Veche! Prețul nu este deloc conform așteptărilor

Iată cum arată stațiunea Statul Ideal al lui Dali și de ce o apreciază atât de multă lume!

Cum arată Santorini made in China

Statul Ideal al lui Dali, așa cum se numește replica identică a celebrei insule Santorini, se întinde pe o suprafață de 1 500 de hectare și se află în apropierea lanțului muntos Cangshan, potrivit The Sun.

Stațiunea s-a făcut cunoscută și sub numele de „Fake Santorini” pentru că a copiat multe detalii exacte ale stațiunii originale, precum: aleile pietruite, clădirile văruite în alb și ferestrele de un albastru specific.

Totodată, ceea ce o face atât de specială este faptul că a fost construită pe malul unui lac celebru, numit lacul Erhai, care îi oferă locației un aer nemaipomenit.

De ceme mai multe ori, Statul Ideal al lui Dali, are parte de cer senin și de o atmosferă extraordinară unde vizitatorii se pot relaxa și bucura la soare de un frappe exact ca în Grecia.

Este adevărat faptul că Marea Egee, vulcanul și apusul faimos al Soarelui lipsesc cu desăvârșire, însă turiștii uită de aceste detalii mari atunci când peisajul se aseamănă atât de tare.

Citește și: Prin ce a trecut Ramona Olaru în vacanța ei în Cairo. "Am pierdut pașaportul". De ce a ajuns la Ministerul de Interne al Egiptului

De-a lungul timpului, sute de cupluri din China au decis să-și organizeze nunțile în Santorini, fiind o locație de vis pentru astfel de evenimente.

Acesta a fost și motivul principal pentru care autoritățile chineze au decis să investească aproximativ un miliard de lire sterline pentru a reinterpreta provincia Yunnan, scrie The Sun.

Tânăra care a postat pe pagina sa de Tik Tok videoclipul cu replica insulei celebre din Grecia, a stârnit de asemenea, dorința multor cupluri de a-și organiza nunta în acest loc din China care pare rupt de realitatea urbană.

„După ce am vizitat Grecia de mai multe ori, inclusiv Santorini, pot aprecia atractivitatea replicii chineze. Este situată într-una dintre cele mai pitorești locații din China, iar atmosfera, cu frappe-uri, emană o atmosferă relaxată care amintește de Grecia.

Au fost cupluri care își făceau pozele de nuntă acolo, la fel ca în autenticul Santorini. Decorul este uluitor, dar esența Greciei este de neînlocuit. Deși replica prezintă bine aspectele vizuale, cum ar fi arhitectura și decorul de coastă, profunzimea culturală și istorică a originalului este de neegalat” a precizat Yasmin von Roon pentru sursa citată anterior.

Iată imaginile!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Pățania unei românce care a vizitat Barcelona. Vacanța a devenit un coșmar după o discuție cu un bătrânel. Ce s-a întâmplat

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Mickey și Minnie Mouse, hoți în Italia. Doi români costumați în celebrele personaje au fost prinși de polițiști... O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus intern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x