Antena Căutare

Ambulanța intervine la „Bravo, România!". Ce s-a întâmplat în timpul emisiunii

Duminca aceasta la „Bravo, România!” e nevoie de intervenția ambulanței. Nu pentru că cineva ar avea nevoie de ajutorul medicilor, ci pentru că una dintre echipele care intră în show-ul de la Antena 1 este cea de la Gral Medical

Duminca aceasta la „Bravo, România!” e nevoie de intervenția ambulanței. Nu pentru că cineva ar avea nevoie de ajutorul medicilor, ci pentru că una dintre echipele care intră în show-ul de la Antena 1 este cea de la Gral Medical

Angajații acestei firme private care activează în domeniul serviciilor medicale vor arăta că se pricep și la muzică și dans și vor aduce cu ei pe scenă seringile, stetoscoapele și chiar o „mașină” de ambulanță, într-un musical de-a dreptul spectaculos. Echipa medicilor, a asistentelor și a personalului din această firmă are și un motiv întemeiat pentru care luptă: Asociația pentru Educație și Caritate condusă de cuplul de maramureșeni Vasile și Cristina Vlașin, care își propune să strângă banii necesari cumpărării unui bronhoscop, ce urmează a fi donat Spitalului Județean din Baia Mare.

Cuplul a avut puterea să-şi transforme tragedia într-un gest caritabil: cei doi şi-au pierdut fiul când acesta avea doar doi ani şi jumătate, după ce s-a înecat cu o migdală și a ajuns la spital, medicii nu au putut să îi deblocheze căile respiratorii, iar băiatul a intrat în comă și a decedat. În urma acestei tragedii soții Vlașin încearcă să strângă banii necesari pentru achiziţionarea a două aparate video-bronhoscop pentru copii, pentru a le dona.

Cea de-a doua echipă ce intră duminica aceasta în competiție pentru un loc în finală poate fi descrisă cu două cuvinte: umor și hotărâre.Echipa BWFR – Business women forum Romania e decisă să aducă în fața juraților un număr feminin de musical. Decise să impresioneze, doamnele s-au implicat trup și suflet în repetițiile coordonate de specialiștii de la „Bravo, România!” și au pus multă dăruire în pregătirea momentului lor.

Au și o cauză care le-a făcut să uite de lungile ore de antrenament: ajutorul pe care vor să îl dea Asociației copiilor cu sindrom Down din București, care își dorește să ofere acestora o gamă largă de activități – de la ludoterapie, la ergoterapie sau logopedie – pentru integrarea în societate a acestor copii.

Alături de aceste echipe, duminică seara la „Bravo, România!” Metrorex „iese la suprafață” pentru un show luminos.

Conductori, mecanici, electricieni, personal din administrație, toți sunt mai mult decât bucuroși să fie parte din acest show despre omenie. Oameni care de 30 de ani asigură transportul rapid al bucureștenilor, dintr-un colț în altul al Capitalei, mereu nevăzuți, fără un chip distinct, devin acum staruri pe scena show-ului de la Antena 1, hotărâți să ajute un puști de 15 ani care la naștere a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică.

Cine umblă cu ocaua mică în lupta pentru supravieţuirea competiţională în Casa Mireselor?... Frumoși și talentați. Alina și Mircea Eremia doi frați care au cucerit deja România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x