Antena Căutare

Ai grija de viața mașinii tale

Care este cel mai de drag bun al unui șofer, dacă nu mașina sa? Dacă într-adevăr este așa, atunci este clar ca vrei ca ea să ducă câți mai mulți km fără anumite incidente neașteptate, ceea ce este absolut posibil dacă aveți niște piese de calitate, niște consumabile de înaltă calitate, anumite piese alese și nu doar luate după ochi să se potrivească. Tot ce face bine mașinii tale vei găsi la noi!

Ai grija de viața mașinii tale
Ai grija de viața mașinii tale

Care este cel mai de drag bun al unui șofer, dacă nu mașina sa?

Dacă într-adevăr este așa, atunci este clar ca vrei ca ea să ducă câți mai mulți km fără anumite incidente neașteptate, ceea ce este absolut posibil dacă aveți niște piese de calitate, niște consumabile de înaltă calitate, anumite piese alese și nu doar luate după ochi să se potrivească. Tot ce face bine mașinii tale vei găsi la noi!

Service247 dispune de service autorizat și tichigerie auto de specialitate, fiind unul dintre cele mai bune service-uri din oraș, la prețuri foarte competitive, cu un personal foarte prietenos care vă va sări în ajutor.

Aveți întrebări? Acestea sunt cele mai fregvente cu care ne întalnim!

Ce veți găsi în acest service?

Dispunem de cele mai bune mecanisme pentru a lucra cu maxima atenție la mașina dvs. în timp ce vă savurați cafeaua în oraș. Meseriașii noștrii vor face tot ce este necesar ca diagnoza sa fie una cât mai precisă cu putință

De ce servicii dispune Service247?

Pe lângă serviciile de reparații și tinicigerie, suntem și o stație ITP autorizată, facem mentenanța mașinii, schimburile aferente, consumabilele, reparații electrice, diagnoza auto, și serviciile încă pot continua.

La ce preț ne încadrăm pe lângă concurență?

Noi spunem că avem un preț mai mic față de concurență, dar acesta este în strânsă concordanță cu serviciile oferite, cel mai bine fiind să luați legătura cu noi pentru a va oferi o ofertă personalizată, făcută pe baza preferințelor dvs. de preț și firmă a pieselor.

De ce să ne alegi pe noi?

Vă vom da dovadă de profesionalism, vă vom oferi o diagnoză exactă și niște oferte remarcabile.

Garantăm siguranța calității, un preț foarte bun, un timp cât mai mic de finalizare a proiectelor și o consultanță de top!

Lucrăm în județul Constanța și zonele aferente acesteia, precum: Eforie Sud, Eforie Nord, Agigea, Lazu, Techirghiol, etc... și suntem de părere că nu ne-am format numele cu promisiuni, ci cu fapte!

Service 247- Pentru că mașina ta este mai mult decât pare.

E oficial! Schimbări privind vânzarea carburanților, de la 1 ianuarie 2019... Primăria Capitalei anunță! Bucureștenii vor avea, în autobuze, prize USB şi internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x