Antena Căutare

Atenție! Șoferii care circulă pe această porțiune de stradă din București riscă o amendă de 870 de lei!

Din data de 19 decembrie șoferii care circulă pe banda rezervată autobuzelor, marcată corespunzător, pe bulevardul Iuliu Maniu, din București, vor risca o amendă în valoare de minim 870 de lei.

Atenție! Șoferii care circulă pe această porțiune de stradă din București riscă o amendă de 870 de lei!
Atenție! Șoferii care circulă pe această porțiune de stradă din București riscă o amendă de 870 de lei!

Banda unică pentru transportul în comun a apărut pe bulevard de câteva zile, însă șoferii nu au înțeles menirea acesteia și circulau pe ea. Aceștia nu au putut fi amendați de către poliția locală deoarece aceștia nu aveau atribuții legale, așteptând deschidea oficială, care a avut loc joi, 19 decembrie.

În total, banda complet refăcută a costat 38 de milioane de lei. Fiind inaugurată, polițiștii Brigăzii Rutiere pot aplica sancțiuni pentru încălcarea legislației rutiere.

În viitorul apropiat, banda unică pentru autobuze și troleibuze va fi extinsă în toate zonele din Capitală care permit separarea mijloacelor de transport în comun de mașinile particulare.

„Ușor, ușor, cu implicarea Poliției Locale, Poliției Rutiere la nivel național, lucrurile încep să intre în normal. Intenția este să implementăm această logică pe toate bulevardele din sector și din București, acolo unde avem mijloace de transport în comun, astfel încât să avem o fluiditate foarte mare pe mijloacele de transport în comun. Bucureștiul nu a fost conceput pentru ceea ce se întâmplă astăzi. Trebuie să recunoaștem și să acceptăm acest lucru”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Un tribunal din Germania a interzis Uber să ofere servicii de transport de pasageri pe teritoriul ţării... Transportatorii solicită autorităţilor din România să conteste acordul prin care firmele de transport rutier din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x