Aplicația care te ajută să-ți găsești mașina rătăcită prin parcare!

 

Dacă ți se întâmplă des să uiți unde ți-ai parcat mașina și să petreci minute bune căutând-o, atunci această aplicație este potrivită pentru tine:

ZUS smart charger este legătura dintre șofer și mașină. Nu toate mașinile sunt echipate cu cele mai noi și mai moderne sisteme multimedia, care să permită o conectivitate suficient de performantă cu telefonul mobil, astfel încât să îți indice exact locul în care se află mașina. Dar această aplicație poate face asta.

Dacă descărci și instalezi aplicația ZUS Smart car locator (de pe Google Play sau Appstore), vei face cunoștință cu cea mai utilă dintre funcțiile sale. Conectează telefonul prin Bluetooth la încărcătorul rapid și aplicație, iar aceasta din urmă te va duce până la 5 metri de mașina rătăcită. În funcție de sistemul de operare, aplicația indică poziția prin Google Maps sau printr-o săgeată care te dirijează în direcția mașinii. Așa că nu mai este nevoie să te plimbi cu brațele pline de cumpărături printre mașini până o găsiți pe cea cu care ați venit.

Sistemul furnizează și informații referitoare la nivelul de încărcare a acumulatorului mașinii și de eventualele fluctuații considerate alarmante de softul ZUS.

Pe lângă aceste funcții, există și posibilitatea încărcării rapide, de până la două ori mai repede ca în cazul oricărui alt dispozitiv. Plotul din titan al micuțului nonda smart charger elimină pierderile de energie și asigură o suprafață de contact superioară. Titanul are și o conductivitate superioară metalelor utilizate pentru majoritatea încărcătoarelor.  

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

                        

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe