Antena Căutare

Asteptandu-l pe Galibier

Maserati Quattroporte? Bun doar pentru vreun pastor evlavios. Bentley Mulsanne? Pur si simplu prea batranesc. Rolls-Royce Phantom? Nu, asta chiar nu. Vrem ceva care sa mixeze luxul si puterea, ca si cum cei 1000 de CP ai lui Bugatti Veyron ar fi folositi pentru un blender gigantic si rau intentionat. Iar daca tot vorbim despre producatorul francez, ar merita sa aducem aminte despre 16C Galibier, conceptul prezentat in urma cu doi ani.



Desi inca nu este clar daca lansarea va avea loc in 2013 sau in 2014, de data asta, bogatasii pot sa desfaca linistiti sampania Veuve Clicquot. Milionul de dolari ramane in picioare, la fel ca si cifrele care-l transforma pe 16C Galibier in cel mai diabolic si somptuos hot-hatch din lume. Avem acelasi motor de 8 litri si 16 cilindri de pe legendarul Veyron, insa francezii ar putea tempera putin avantul acestuia, pana la 800 CP. Rugam toti tunerii germani sa-si tina mainile acasa!


sursa: TopGear.ro

VW Touareg, preparat de Je Design... Mercedes recheama la verificari peste 136.000 de unitati ML si ML AMG din America...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x