Antena Căutare

Aston Martin si-a celebrat centenarul in Dubai

Aston Martin isi sarbatoreste centenarul. Celebra marca britanica este cunoscuta, intre altele, pentru masinile pe care i le-a oferit, de-a lungul anilor, lui James Bond. Asa ca aniversarea a fost celebrata spectaculos, intr-un cadru exotic: hotelul de sapte stele din Dubai.

Zeci de invitati alesi pe spranceana au urmarit cum un Aston Martin de cel mai nou tip, Vanquish, era purtata de un elicopter pana pe cea mai inalta terasa a hotelului Burj Al Arab. Masina a fost depusa, fara niciun incident, exact acolo unde trebuia. Spectacolul menit sa aminteasca de filmele cu James Bond l-a impresionat si pe ambasadorul britanic in Emiratele Arabe Unite, care a tinut sa asiste la eveniment.

Un alt bolid de acelasi tip era expus in gradina hotelului, pentru a fi admirat mai de aproape de invitati. Cu toata faima sa, marca Aston Martin a trecut prin momente grele dupa ce Ford, care o detinea, a fost nevoit sa o vanda in 2009. Centenarul nu a fost sarbatorit intamplator in Dubai: actualii actionari majoritari sunt din statul vecin, Kuweit.

Anul trecut, vanzarile au scazut cu aproape 20 la suta. Salvarea a venit nu de la James Bond, ci de la un fond de investitii italian care a cumparat un pachet de actiuni si s-a angajat sa investeasca un miliard de dolari in produse si tehnologii noi.

Noul Cod Rutier intra in vigoare de astazi. Iata cele mai importante modificari!... TopGear testeaza noua Mazda6! Iata primele impresii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x