Antena Căutare

Atenție, ROMÂNI! Nu cumpărați o mașină PÂNĂ NU VEDEȚI ASTA! Iată SECRETUL CARE SE ASCUNDE în spatele bulinelor roșii

Dacă vrem să cumpărăm o maşină găsită într-un anunţ online, cea mai bună impresie despre maşină în sine ne-o putem face citind anunţul şi fiind atenţi la câteva detalii din el

Dacă vrem să cumpărăm o maşină găsită într-un anunţ online, cea mai bună impresie despre maşină în sine ne-o putem face citind anunţul şi fiind atenţi la câteva detalii din el.

De exemplu, ne uitam la poze si comparam ce vedem cu dotarile enumerate. Daca in anunt este mentionata clima digitala, dar in poze vedem un aer conditionat manual, daca in anunt sunt scrise 4 geamuri electrice, dar intr-o poza de la interior vedem in spate geamuri manuale, si asa mai departe, e clar ca vanzatorul minte si nu este de incredere. Adica daca ne minte cu niste informatii asa minore, de ce nu ne-ar minti cu numarul de kilometri sau cu actele? Pe langa eventuale minciuni, trebuie sa fim atenti si la formulari: „full fara piele”, „adusa recent”, „kilometri reali”, „nerulata in tara” sau „impecabila, ireprosabila, ca noua” sunt formulari care, de fapt, in realitate spun exact pe dos, scrie ampres.ro.

Numerele de inmatriculare cenzurate

Automobilele care apar in anunturi cu numere cenzurate au ceva de ascuns. Fie au ramas pe numele unui proprietar mai vechi, fie nu au ITP sau RCA valabile, fie sunt probleme cu actele. Altfel, de ce ai vrea sa cenzurezi placutele de inmatriculare daca masina e curata si cinstita? Oricum se vor vedea la vizionarea LIVE, atunci cand pot fi verificate fara probleme. Oricum, iti recomandam sa il intrebi la telefon pe vanzator de ce a ascuns numerele, ca sa nu faci un drum degeaba pana acolo daca primesti raspunsuri de genul „pai nu vreau sa o vada fostul proprietar”.

Masina lovita si reparata?

Una din principalele temeri ale unui cumparator este sa nu cumpere o masina lovita grav si reparata prost. Nu putine sunt cazurile de automobile aduse de afara, cumparate pe bani de nimic deoarece erau lovite sau declarate chiar daune totale, dupa care reparate, carpite, si vandute drept „impecabile” sau „niciodata lovite” la bani supraevaluati. Dar ne putem da seama destul de usor daca o masina a fost lovita si reparata prost, daca suntem atenti la cateva detalii pe care vi le enumeram mai jos.

Airbagurile sarite (si reparate), o alta dovada a masinii lovite

Linia stalpilor si a pragurilor cu usile deschise

Ca sa ne dam seama daca o masina a suferit lovituri laterale grave, trebuie in primul rand sa deschidem toate cele 4 usi. Dupa care urmam, centimetru cu centimetru, urmarind cu degetul lipit pe caroserie, orice urma de denivelare, chit, sudura sau alte defecte. O masina fara lovituri trebuie sa aiba linii continue, drepte, fara defecte, pentru ca sudurile din fabrica sunt ascunse sub chedere. O masina lovita si reparata, oricat de bine a fost facuta, se cunoaste daca ne uitam cu atentie. Urmam astfel linia pragurile, acolo unde se inchide usa, a stalpilor, urcam spre plafon, coboram din nou spre balamale, dupa care repetam acest traseu la fiecare usa.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x