Antena Căutare

Bugatti nu da doi bani pe legile fizicii

Abia ne-am revenit din socul produs acum cinci ani de Veyron, dar ar fi bine sa fim pregatiti, pentru apocalipticul Bugatti SuperSport.




Daca este sa ne luam dupa industria americana de film, mai avem doar doi ani pana sa ne incheiam toate socotelile cu viata, ceea ce pare sa aiba sens atunci cand privim la alta industrie, de data asta, din Europa. Lumea auto va fi zguduita in curand de cea mai extrema editie limitata a lui Bugatti Veyron.

Dupa snoabele editii Pur Sang, Sang Noir, Fbg Par Hermes, Bleu Centenaire si arogantele Grand Sport si Grand Sport Sang Bleu, Francezii s-au hotarat sa lase putin stilul la o parte, pentru a stoarce ceva mai multa putere din motorul lor germanic.

Bugatti Veyron SuperSport va mosteni pe linie ereditara, atitudinea zeflemista a gamei, fata de forta de frecare, rezistenta la inaintare sau alte asemenea fleacuri din fizica. Editia speciala va fi una limitata, asa cum era de asteptat, astfel ca doar 30 de muritori vor avea ocazia sa puna mana pe masina.

Pentru ca este o editie orientata catre performanta, de parca asta i-ar fi lipsit lui Veyron, cifrele tehnice par ca au luat-o razna. 2,2 secunde pana la 100 de km/h si 430 km/h viteza maxima, par date tehnice demne de un asteroid, ceea ce aduce o asemanare cu gabaritul masinii. Nici puterea nu a scapat, asa ca, de acum, Veyron are 1200 de CP. Extraterestrial? Poate, dar nu si pentru misteriosul client care a dat deja un avans de 400.000 de euro pentru a avea masina.

sursa: Top Gear

foto: subefotos.com

FOTO / Auto-ipoteza: Dacia Sandero CABRIO!... FOTO: Vezi cum arata noul Fiat Panda!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x