Căutare Live

Chevrolet aduce un pic din Malibu in Europa

Opel Insignia va merge in toamna la deschiderea noului an scolar cu fratele care era pana acum mai mult american, cunoscut sub numele de Chevrolet Malibu.

Acesta va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, fiind pentru prima data cand Chevrolet va oferi pe meleaguri europene gama cu nume de hotel californian. Malibu va fi livrat cu doua motoare: un benzinar si un diesel. Propulsorul benzinar de 2.0 litri va livra 164 CP, iar omologul pe diesel de 2.4 litri va furniza 169 CP.

Totusi, nu se stie exact cand Chevrolet Malibu va fi scos la vanzare pe piata europeana. Modelul va intra in productie in luna ianuarie a anului viitor si in aceste conditii ar putea fi scos pe piata in prima parte a anului 2012.

Citeste si Top Gear Romania!

Record la licitatie: 668.000 euro - Bentley din 1921!... GranCabrio, creatie Maserati si Fendi...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri