Din 2018 permisul auto va fi disponibil prin intermediul telefonului mobil

Din 2018, în Polonia se va putea folosi telefonul mobil în locul cărţii de identitate şi a permisului de conducere, a anunţat ministrul polonez pentru Afaceri Digitale. 

Din 2018, în Polonia se va putea folosi telefonul mobil în locul cărţii de identitate şi a permisului de conducere, a anunţat ministrul polonez pentru Afaceri Digitale.

Noua aplicatie va fi disponibila cel mai târziu la sfârșitul primului trimestru al anului 2018.

"Sper ca polonezii, cunoscuti in Europa pentru deschiderea pe care o au fata de noile tehnologii, vor fi lideri in randul utilizatorilor acestei aplicati", a spus Anna Strezynska, citată de agenția de presă PAP.

Documentul în sine nu va fi conţinut în telefon, ci stocat în cloud şi va putea fi accesat graţie unui cod unic primit prin SMS, la fel cum se procedează deja pentru activarea serviciilor bancare.

Primul document utilizabil în aceasta manieră va fi actul de identitate. Permisul de conducere a vehiculelor, certificatul de înmatriculare, carnetul de student și adeverința ce atestă proveniența unei persoane dintr-o familie numeroasă vor deveni și ele disponibile prin aceeasi procedura, a adăugat ministrul polonez.

Pe CarZZ.ro găsești peste 70.000 de oferte cu mașini scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri