Antena Căutare

Din 2018 permisul auto va fi disponibil prin intermediul telefonului mobil

Din 2018, în Polonia se va putea folosi telefonul mobil în locul cărţii de identitate şi a permisului de conducere, a anunţat ministrul polonez pentru Afaceri Digitale. 

Din 2018, în Polonia se va putea folosi telefonul mobil în locul cărţii de identitate şi a permisului de conducere, a anunţat ministrul polonez pentru Afaceri Digitale.

Noua aplicatie va fi disponibila cel mai târziu la sfârșitul primului trimestru al anului 2018.

"Sper ca polonezii, cunoscuti in Europa pentru deschiderea pe care o au fata de noile tehnologii, vor fi lideri in randul utilizatorilor acestei aplicati", a spus Anna Strezynska, citată de agenția de presă PAP.

Documentul în sine nu va fi conţinut în telefon, ci stocat în cloud şi va putea fi accesat graţie unui cod unic primit prin SMS, la fel cum se procedează deja pentru activarea serviciilor bancare.

Primul document utilizabil în aceasta manieră va fi actul de identitate. Permisul de conducere a vehiculelor, certificatul de înmatriculare, carnetul de student și adeverința ce atestă proveniența unei persoane dintr-o familie numeroasă vor deveni și ele disponibile prin aceeasi procedura, a adăugat ministrul polonez.

Pe CarZZ.ro găsești peste 70.000 de oferte cu mașini scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Taxă nouă pentru maşinile vechi! Şoferilor din România, gândit-aţi c-aţi scăpat de dat bani, circulând cu maşini cumpăra... Mașina făcută în România pe care Elena Ceaușescu o ura!!! Video RAR cu Dacia D6!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x