Căutare Live

Ești posesor de Volkswagen, Audi și Porsche? Un anunț de ULTIMĂ ORĂ schimbă totul. Ce se întâmplă cu posesorii unor asemenea mașini!

Inginerii grupului Volkswagen le-ar fi spus anchetatorilor că anumite motoare pe benzină de la Volkswagen, Audi și Porsche ar fi folosit softuri de manipulare a emisiilor, asemănătoare celor din scandalul Dieselgate, potrivit presei din Germania. Un purtător de cuvânt de la Volkswagen a refuzat să comenteze informația, spunând că există o anchetă în desfășurare a autorităților.

Scandalul Dieselgate, care a zguduit grupul Volkswagen și întreaga industrie auto, poate să capete o nouă dimensiune, în urma unor informații apărute în presa din Germania.

Jurnaliștii germani citează documente interne și declarații ale inginerilor grupului Volkswagen, care le-ar fi spus anchetatorilor că softurile de manipulare a emisiilor ar fi fost folosite și în cazul unor motoare pe benzină de la Volkswagen, Audi și Porsche.

Potrivit informațiilor neoficiale, inginerii ar fi manipulat softurile pentru ca motoarele să indice un nivel mai scăzut al emisiilor și al consumului de carburant. Un purtător de cuvânt de la Volkswagen a refuzat să comenteze informația, spunând că există o investigație în desfășurare, iar grupul german cooperează intens cu Autoritatea de Transport Federală.

Secretul uzinelor Dacia! Cum a arătat CEL MAI URÂT model făcut vreodată la Pitești! Nu te poți uita la mașina asta!... Situație îngrijorătoare în România! Modul iresponsabil în care mii de români își riscă viața în fiecare zi!...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri