Antena Căutare

Ford Motor, General Motors şi Fiat Chrysler închid fabricile din SUA din cauza coronavirusului

Ford Motor, General Motors şi Fiat Chrysler Automobiles vor opri activităţile la fabricile din Statele Unite, pentru a opri răspândirea coronavirusului, cedând presiunilor din partea sindicatului care reprezintă circa 150.000 de muncitori, a declarat miercuri o persoană apropiată situaţiei, transmite Reuters.

Ford Motor a confirmat informaţia, afirmând că va închide fabricile din America de Nord după schimbul de seară de joi, până pe 30 martie, pentru a igieniza fabricile din Statele Unite, Canada şi Mexic.

General Motors şi Fiat Chrysler Automobiles urmau să anunţe oficial detaliile măsurilor lor.

GM şi FCA nu au putut fi contactate imediat pentru comentarii.

Sindicatul United Auto Workers a cerut miercuri companiilor să îşi reconsidere poziţia, la o zi după ce acestea conveniseră să reducă producţia la fabricile din SUS şi să limiteze numărul angajaţilor prezenţi la locul de muncă, pentru a preveni răspândirea virusului, a spus o sursă apropiată situaţiei.

Marţi, autorităţile din regiunea unde se află fabrica au spus că aceasta nu poate să îşi continue operaţiunile, în condiţiile în care San Francisco Bay Area intră în carantină timp de trei săptămâni. Cu toate acestea, activităţile de la fabrica Tesla din Fremont, California, au continuat normal miercuri.

Sursa : news.ro

Producătorii auto opresc producţia la fabrici din Europa, din cauza coronavirusului şi a scăderii cererii... Activitatea Ford România din 2009 până astăzi. Fabrica de la Craiova, un succes în industria auto internațională...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x