Antena Căutare

FOTO / Auto-ipoteza: Dacia Sandero CABRIO!

Cum constructorul pitestean nu a incetat in ultimul timp sa uimeasca lumea auto, prin introducerea succesiva a unor modele cu un raport spatiu/pret imbatabil, precum Dacia Logan si, mai nou, Dacia Duster, nu putini sunt cei care incearca sa identifice urmatorul pas decisiv al Dacia. Prin urmare, utilizand un soft special, designerii site-ului specializat Caradisiac au creionat o posibila varianta decapotabila a Daciei Sandero. Rezultatul? Un model cat se poate de viabil!


Sigur, deocamdata, impoteza francezilor pare de domeniul SF. Dar nu imposibila! Cine s-ar fi gandit acum cativa ani la faptul ca Dacia va ataca frontal piata SUV-urilor compacte? Nimeni. Si? Si in 2010 Dacia a lansat Duster, cel mai ieftin model din aceasta clasa.

Dacia Sandero Cabrio s-ar putea bate cu Citroen C3 Pluriel, Renault Wind sau Opel Tigra, ale caror preturi de pornire variza intre 15.000 si 18.000 de euro. Prin urmare, daca aplicam "reteta Dacia" (raport pret/spatiu imbatabil), cei de la Caradisiac pariaza pe un pret de 11.000 de euro, pentru impoteticul Sandero decapotabil.

FOTO: www.caradisiac.com

Tuning by Abarth: Fiat 500C si Punto Evo Essesse... Bugatti nu da doi bani pe legile fizicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x