Antena Căutare

FOTO! Peugeot 508 RXH vine la Salonul Auto de la Frankfurt

Conceptul Peugeot 508 HX1 ne este deja cunoscut. La Salonul Auto de la Frankfurt, luna viitoare, el va fi lansat fara sa mai aiba termenul de ″concept″ in nume. Bazat pe versiunea Estate a modelului 508, RXH lasa impresia ca a studiat bine liniile pe care le are un Audi Allroad sau un Volvo XC70. Astfel, masina va avea un aspect vizual mai impunator, datorita unor elemente ca pasajele ceva mai evazate din jurul rotilor, a setului de jante care au in diametru 18 inci si a suspensiei ceva mai inalta.

Peugeot 508 RXH va fi diferit de fratii lui, pentru ca va avea un sistem de tractiune integrala. Sistemul hibrid de propulsie combina un motor de 2.0 litri HDi cu filtru activ de particule, localizat in fata si un motor electric similar cu cel folosit pentru Peugeot 3008 si HX1, care este situat in partea din spate. Atunci cand 508 RXH se va deplasa in modul exclusiv electric, emisiile de dioxid de carbon sunt pe placul Planetei, pentru ca au valoare zero. In functie de necesitatile pe care le ai, masina se va comporta in patru moduri diferite: Automat, Sport, 4WD si Zero Emissions.

Sub capota, masina are ascunsi 200 CP, dar in ciuda numarului acestora, consumul mediu de carburant se situeaza la valoarea de 4 l/100 km si emisii de dioxid de carbon de 109 g/km. Peugeot 508 RXH va fi disponibil pe piata din primavara anului 2012, la un an dupa debutul lui 508.

Pe langa lansarea oficiala a modelului 508 RXH, Peugeot va arata la Frankfurt si o editie limitata la 300 de exemplare pe baza acestui model. Masina se va remarca printr-o culoare speciala de exterior, denumita Carlen Brown si un interior imbracat in piele Alcantara.

Nu rata galeria de mai jos, preluata de pe topgear.ro!

sursa: topgear

FOTO! Cele mai tari 10 automobile cu tractiune integrala... Taxa auto scade cu pana la 25%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x