Antena Căutare

FOTO: Vezi cum arata noul Fiat Panda!

Noua Panda, al carui program de lansare a fost intarziat de criza de pe piata auto, va veni in sfarsit pe piata in 2011, pentru a inlocui unul dintre cele mai vandute modele din istoria Fiat.

Responsabilii constructorului italian mentin in continuare gradul zero de importanta al acestui model, astfel incat atentia acordata se regaseste si in designul viitorului automobil.

Costurile de productie se apropie de 700 de milioane de euro, dupa cum sustine presa italiana, o suma mare pentru un model care se va baza pe o platforma existenta, dar care va cunoaste actualizari serioase la niovelul tehnologiei, sigurantei si confortului.

Daca din punct de vedere tehnic nu sunt asteptate surprize, din punct de vedere al designului toata lumea asteapta ceva spectaculos care sa continue stilul Fiat 500, cu care se inrudeste. Primele fotografii-spion, publicate de auto.it, arata o asemanare destul de mare cu modelul premium, asa cum acum aproape jumatate de secol Fiat 500 semana cu Fiat 600. Din punct de vedere al motorizarilor, noutatea va fi ineditul propulsor in doi cilindri, de 900 cm3, aspirat si cu versiune turbo.

foto: graphicar.com

sursa: Financiarul

Bugatti nu da doi bani pe legile fizicii... Cum sa economisesti combustibil la masina ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x