Antena Căutare

Noul Maserati Quattroporte a fost surprins pe Nürburgring

Dupa ce au fost surprinsi in repetate randuri testand un prototip al noii generatii Quattroporte pe suprafetele inghețate din nordul Suediei, inginerii de la Maserati si-au mutat jucariile in Germania si birjeresc de zor o limuzina bine camuflata pe circuitul de la Nürburgring.

Nu ne putem pronunta inca asupra designului și ce elemente ale acestui prototip se vor regasi la modelul de serie, dar din cate se poate vedea, cea de-a sasea generatie Quattroporte va avea un plafon mai alungit, chiar daca nu pe-atat de dramatic pe cat sugereaza platforma surogat folosita pentru teste.

La interior, limuzina de top a grupului Fiat va oferi mai mult spațiu pentru pasagerii locurilor din spate multumita unui ampatament vizibil alungit comparativ cu al modelului actual, ce masoara 3.064 mm.

Citeste continuarea articolului in TopGear!

FOTO! S-a stabilit un nou record de viteza. Un Ford GT a "zburat" pe pista... Ford prezinta cel mai performant Explorer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x