Antena Căutare

Noul Opel Combo - Doblo sub acoperire

Noua generatie a modelului Opel Combo ofera solutii inteligente in segmentul furgoanelor compacte, ca, de altfel, si fratele sau geaman Fiat Doblo (care, apropo, a fost ales „Furgonul International al anului 2011). In lumea utilitarelor, nu e chiar ca in cea a autoturismelor, "asocierile" de platforme si motoare fiind la ordinea zilei si pe fata, fara dedesubturi. Iar exemplele sunt multiple: Opel Vivaro e acelasi lucru cu Renault Trafic, iar Fiat-ul Ducato imparte platforma cu Renault-ul Master, Opel Movano si Peugeot Boxer.

Noul Opel Combo este disponibil intr-o gama extinsa de variante, prevazute cu tehnologie avansata, caracterizata printr-un consum deosebit de redus de carburant si un nivel optim de functionalitate.

Versiunea "panel van" este oferita in doua variante de ampatament, 2.755 mm sau 3.105 mm, ce confera o lungime totala a autovehiculului de 4,39, respectiv 4,74 metri, precum si doua inaltimi ale autovehiculului, de 1,85 m sau 2.10 m. Iar modelul "autoturism-furgon", dispune de cinci sau sapte locuri si caroserie cu panouri sau vitrata.

Pentru a asigura accesul usor la spatiul de marfa, variantele furgon pot fi comandate optional cu una sau doua usi glisante. Iar versiunea autoturism este dotata standard cu doua usi glisante si hayon. Sunt disponibile, de asemenea, usi duble, asimetrice. Si pentru unele configuratii de panel van, poate fi instalata o trapa suplimentara in partea din spate a acoperisului, pentru transportul scarilor, de exemplu.

Cele mai bune dimensiuni pentru marfa din clasa

Cu un volum de incarcare de pana la 3.800 de litri, in varianta cu ampatament scurt (cu scaunul complet rabatat) si de 4.600 de litri, in cea cu ampatament mai lung, modelul Combo-Doblo ofera cel mai mare volum de incarcare din cadrul ambelor clase. Iar inaltimea redusa a pragului de incarcare, de 54,4 cm, si numarul de optiuni pentru sarcina utila, de pana la o tona, reprezinta cele mai bune valori din clasa sa, in timp ce latimea deschiderii usii glisante este, de asemenea, o valoare unica in cadrul segmentului din care face parte.

Motoare economice si puternice

Noul Opel Combo va fi disponibil cu cinci variante de motorizare: patru motoare diesel si unul pe benzina. Gama de motoare diesel cuprinde unitatile 1.3 CDTI si 1.6 CDTI, fiecare dezvoltand o putere de 66 kW/90 cp, precum si o varianta 1.6 CDTI cu puterea de 77 kW/105 cp si unitatea deosebit de performanta 2.0 CDTI, care dezvolta o putere de 99 kW/135 cp. Motorul de 1,4 litri, pe benzina, dezvolta o putere de 70 kW/95 cp.

Toate sistemele de propulsie sunt disponibile optional cu functia Start/Stop, care reduce suplimentar consumul de carburant si nivelul emisiilor poluante.

Dotare standard bogata

Chiar si varianta de baza a noii generatii Combo include un numar mare de echipamente standard, cum ar fi inchiderea centralizata, servodirectia, coloana de directie reglabila in inaltime si adancime, geamurile cu actionare electrica si scaunul soferului reglabil in patru directii (optional este disponibila si posibilitatea reglarii in inaltime), precum si un airbag pentru sofer, sistem de franare cu ABS si un kit pentru repararea pneurilor.

Varianta de autoturism Combo este disponibila cu nivelul de echipare Essentia, Enjoy sau Cosmo. Printre dotarile optionale se numara telecomanda pentru inchiderea centralizata, geamurile spate cu actionare electrica si airbaguri laterale in fata. Dar, indiferent de tipul de caroserie sau de nivelul de echipare ales, in mod sigur noul Opel Combo va fi la acelasi nivel ridicat in ceea ce priveste raportul calitate/pret precum este in domeniul eficientei absolute.


VIDEO! Spada Codatronca Monza - roadsterul de 335 km/ora... FOTO! Cum intra Fiat 500 pe piata din China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x