Antena Căutare

Panica in oras - BMW Seria 5 Hamann

Noul BMW Seria 5 a restabilit linistea in gama bavarezilor, dupa taifunul Bangle, printr-un stil deloc tipator, niste linii aparent mai cuminti si un echilibru al proportiilor. Prostii, in viziunea celor de la Hamman, care plang dupa exuberanta si lipsa de inhibitii pe care le afisa ostentativ vechea generatie.

De ce sa ai un Seria 5 daca nu poti speria cu el jungla urbana, dupa lasarea intunericului? Probabil ca asta s-au intrebat tunerii nemti, iar apoi s-au inchis in atelier, unde dupa cateva ore de activitati dubioase, au hotarat ca neaparat trebuie sa schimbe berlina de lux cea respectabila, intr-una de-a dreptul dramatica.

Zis si facut: garda la sol a fost coborata cu 35 de mm, iar barele de protectie originale au fost imbogatite cu prelungiri, iar acum avem si LED-uri de zi pentru Seria 5. Jantele bavarezilor au fost aruncate la gunoi, in favoarea unora noi, negre, de 20 de inchi, iar varianta 550i va avea o respiratie proaspata, dar zgomotoasa, datorita noului set de evacuari din otel inoxidabil.

Eleron? Hamann crede ca a trecut de mult vremea unuia singur, asa ca ofera doua, pentru cei cu adevarat lacomi. La interior, bordul, usile, consola centrala si chiar volanul, vor avea ornamente din fibra de carbon, iar pedalierul a fost inlocuit cu unul din aluminiu. Tunerii cei rai isi mai pot face de cap doar pana cand urmatorul M5 va aparea pe sosele.

sursa: top gear

foto: wot.motortrend.com

Hyundai Genesis Coupe 3.8 R-Spec va fi lansat anul viitor... VIDEO! Tren D - masina care care merge pe sine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x