Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Poze si video cu noua Mazda6 inaintea premierei mondiale!

Limuzinele nemtesti chiar au de ce sa isi faca griji: varful de gama al producatorului japonez arata incredibil de bine si va fi echipata corespunzator pentru a face fata rivalilor germani.

In perioada 29 august - 9 septembrie, capitala Rusiei gazduieste editia 2012 a Salonului Auto de la Moscova, in cadrul careia Mazda6 si-a anuntat premiera mondiala.

Sedanul japonezilor a pastrat multe dintre liniile conceptului Takeri, urmand deja cunoscutul limbaj de design Kodo - Soul of Motion.

Si nu e vorba doar de estetic - varful de gama al producatorului nipon inglobeaza mult laudata tehnologie SKYACTIV si sistemul Start-Stop i-Stop, alaturi de care va debuta sistemul de franare regenerativ i-ELOOP - a doua etapa a stategiei Mazda in dezvoltarea de tehnologii menajatoare de mediu inconjurator. Scopul final al programului Building Block este introducerea de dispozivite electrice care sa imbunatateasca si mai mult economia de combustibil si emisiile. Tot la capitolul tehnologie, Mazda6 este echipata cu un sistem de franare automata Smart City Brake Support si unul de monitorizare a unghiului mort.

Intra pe TopGear pentru mai multe informatii si pentru galerie foto si video

Recomandari