Antena Căutare

Prahova: Trafic închis pe DN 1 D, la Albeşti Paleologu, până în 7 octombrie, pentru lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată Ploieşti-Buzău

Traficul rutier pe DN 1 D, la Albeşti Paleologu, judeţul Prahova, va fi închis, de marţi până în 7 octombrie, pentru lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată Ploieşti-Buzău.

Traficul rutier pe DN 1 D, la Albeşti Paleologu, judeţul Prahova, va fi închis, de marţi până în 7 octombrie, pentru lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată Ploieşti-Buzău.

Poliţiştii din Prahova au anunţat că, în perioada 24.09.2019, orele 08:00- 07.10.2019, orele 16:00, pe DN1D- km 1+800, pe raza localităţii Albeşti Paleologu, traficul rutier va fi închis pentru efectuarea de lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată Ploieşti-Buzău.

Traficul rutier va fi dirijat pe următoarea rută ocolitoare:
- Pentru traficul uşor, maxim 3,5t : DN 1B, km 30 – DJ 146 (Loloiasca) - Tomşani- Magula – DN 1D.
- Pentru traficul greu : DN 1,E577 intrarea în localitatea Buzău ( km 104+900) – DN 2, E85 – Urziceni.

”Pentru desfăşurarea în bune condiţii de siguranţă rutieră a traficului, se va monitoriza respectarea termenelor şi condiţiilor prevăzute, şi se va asigura semnalizarea rutieră temporară, corespunzătoare lucrărilor şi a rutei ocolitoare”, au transmis poliţiştiidin Prahova.

Sursa : news.ro

AFM a prelungit până la 13 decembrie sesiunea de depunere a dosarelor de finanţare pentru programul privind staţiile de ... Nissan şi fostul CEO Carlos Ghosn au încheiat un acord în SUA pentru închiderea unei investigaţii privind declaraţii fin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x