Căutare Live

ROBOTUL REVOLUȚIONAR pe motor Yamaha mai RAPID ca un GLONȚ

Robotul Yamaha atinge o viteza de pana la 200 km/h

Cei de la Yamaha au întrecut așteptările pasionaților de motoare cu această invenţie incredibilă. Un robot care este capabil să calculeze şi să ia propriile decizii pe o motocicletă de la schimbarea vitezelor până la acelerarea motocicletei şi frânarea în caz de accident, este în curs de dezvoltare. Iată cum arată o asemenea tehnologie revoluţionară.

Androidul care stă la baza robotului, este compatibil, în prezent doar pe un anumit tip de motor, însă obiectivul inginerilor de la Yamaha este să creeze roboți compatibili pentru toate tipurile de motoare și să atingă o viteză de până la 200 km/h.

Le urăm mult succes și așteptăm cu interes noile tehnologii!

E dezastru pentru proprietarii de mașini DIESEL. Ce se întâmplă în București!... Anvelope de iarnă. Tot ce trebuie să știi când îți cumperi cauciucuri de iarnă...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri