Antena Căutare

Test TopGear: Skoda Rapid

Rapid este o acea Skoda care se aseaza in gama intre Octavia si Fabia. Preturile pentru Romania nu sunt inca afisate, dar TopGear a facut un test edificator de la Viena la Bratislava. Primele impresii, aici.

Skoda isi propune sa ajunga la o cifra de vanzari anuala de 1.500.000 de unitati pana in 2018. Nu, nu de Rapid - nu s-au legalizat halucinogenele in Cehia - ci din intreaga gama de modele. Lansarea Skodei Rapid e primul val din cadrul unei viitoare ofensive de noi modele si, judecand dupa caracteristicile ei, daca Romania ar avea populatia Chinei, ar putea sa mai adauge un zero in coada cifrei aleia.

Deja am ajuns sa stim la ce sa ne asteptam din partea fiecarei marci din Grupul VW. Skoda Rapid nu te surprinde cu nimic, avand un bord cu plastice placute la vedere si decente la atingere (suprafața neteda dar nu lucioasa, insa un pic cam tari) cu imbinări care lasa senzatia ca vor refuza sa scartaie chiar si sub tortura. Impresia generala este una de economie, dar niciodată de ieftin.

Cu mentiunea ca nu toti oamenii gandesc, deci e imposibil ca toti sa gandim la fel, voi spune ca designul nu a fost niciodata un argument de vanzare pentru Skoda. Daca pana acum te indragosteai de o Skoda din alte motive, dupa care incepea sa iti placa si cum arata, in cazul lui Rapid lucrurile au stat exact invers: am vazut pozele dinainte, conceptele care au anuntat modelul, iar masina in realitate e aproape identica: linii curate, clare, ceva mai agresive si mai tinere cu vreo 15 ani.

Pentru testul complet si galerie foto, click aici.

Limuzina de curse: Hamann Cyrano, un Porsche Panamera Turbo urcat la 603 CP... Un Porsche extrem de rar, de vanzare luna viitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x