Antena Căutare

Video șocant cu momentul teribil în care o basculantă intră în plin într-o maşină care circula regulamentar!

Un accident violent a avut loc în comuna Unirea, judeţul Bistriţa Năsăud, unde au fost implicate un microbuz, o basculantă şi două autoturisme. Unul dinre șoferi a reușit să surprindă tragedia cu ajutorul unei camere aflată pe bordul uneia dintre maşini.

Accident teribil în lanț, filmat de o cameră de bord. Video șocant cu momentul în care o basculantă încărcată lovește din plin un autoturism care circula regulamentar în județul Bistrița! Imagini cu puternic impact emoțional!

Un accident violent a avut loc în comuna Unirea, judeţul Bistriţa Năsăud, unde au fost implicate un microbuz, o basculantă şi două autoturisme. Unul dinre șoferi a reușit să surprindă tragedia cu ajutorul unei camere aflată pe bordul uneia dintre maşini.

Potrivit antena3, accidentul în lanţ s-a produs pe DN 17, luni dimineaţă, în jurul orei 9.00, în faţa Pensiunii Sheriff, din localitatea bistriţeană Unirea.

Taximetristul a avut intenția de a vira la stânga, dar a fost lovit din spate de un microbuz cu o maşină pe platformă. În urma impactului, a fost proiectat pe celălalt sens de mers, în faţa unei basculante încărcate cu nisip.

Fiind pus într-o situație limită, șoferul basculantei a tras de volan, însă a lovit şi taximetristul şi un alt autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

Din fericire, impactul nu s-a soldat cu morți, ci doar cu răniți care au primit îngrijirti medicale la fața locului.

Șoferii români care muncesc în Comunitatea Europeană primesc o veste excelentă: „Nu e normal să existe asemenea diferenț... Primăvara mașinii tale începe la Dormag...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x