Antena Căutare

Volkswagen Group recheama aproape 170.000 de masini cu motoare TDI

Volkswagen Group a anuntat ca recheama in SUA 168.000 de masini ale marcilor Volkswagen si Audi la care pot aparea scurgeri de combustibil ce pot duce in cazuri exceptionale la incendii. Nu s-au inregistrat accidente, iar recall-ul afecteaza modele precum Golf, Jetta si A3 fabricate intre 2009 si 2012 ce dispun de motorizarea diesel common-rail 2.0 litri.


Din cauza vibratiilor pot aparea fisuri in conducta de alimentare cu combustibil, iar in service se va monta un amortizor si se va schimba conducta de alimentare, daca este nevoie. Sunt incluse in recall masini cu motor diesel common-rail de 2.0 litri.

Volkswagen a primit sesizari de la clienti in 2010 si dupa ce a deschis o investigatie si a facut teste de laborator nu a gasit probleme. Totusi, plangerile privind scurgerile de combustibil au continuat si Volkswagen a trebuit, conform prevederilor legilor din SUA, sa initieze rechemarea, scrie The New York Times.

Citeste articolul complet pe 0-100.ro

FOTO! Vezi cum arata primul Sedan Ferrari realizat in 1980!... VIDEO! Chevrolet Camaro ZL1, pe Nurburgring - Mai tare ca SLS AMG si M3 GTS!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x