Antena Căutare

Wiesmann MF5 versus Morgan Aeromax

Acest duel e sponsorizat de spiritele Hannei-Barbera. Creatorul Simpsonilor, Matt Groening, ar fi de acord. La fel ar aproba si geniul din spatele Pixar, John Lasseter. Sa nu mai vorbim si de Basil Fawlty. O… si nu mentiona nimic despre Batalie. Sau despre blestematul fotbal.

Duelul dintre Morgan si Wiesmann nu doar ca ia de la capat batalia pentru sufletul Angliei, impotriva dusmanului etern, Germania, dar se desfasoara intr-un stil demn de desene animate. Ambele masini au atata caracter, incat te-ai astepta sa lase balti mici cu asa ceva atunci cand trec pe langa tine. Sau o dara de pipi iar in timp ce face asta pe fundal sa se auda coloana sonora a unei comedii.

Cele doua masini sunt total opuse. Sunt jucatori minori si produc ceea ce observatorii tristi ignora sa vada,cum se intampla cu caricaturile artistilor anonimi. Deja stii, evident despre Morgan: sasiu din lemn, aspect vintage si dinamica antideluviana. Dar, daca ai fi acordat putina atentie, ai stii deja ca integrarea celor de la Morgan in secolul 21 a fost acceptata de ceva vreme. Cui nu-i place aspectul de masina de super-erou dintr-o revista de benzi desenate?

Citeste restul si vezi mai multe poze pe topgear.ro!

Renault va construi la Pitesti un nou motor pe benzina economic... O bijuterie de carte de la Ferrari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x