Antena Căutare

Cezar Ouatu, în genunchi pe scena ”X Factor” din Marea Britanie! Cum s-a descurcat în cea de-a doua etapă! Jurații s-au ridicat în picioare 

Cezar Ouatu a decis să-și încerce norocul în cadrul competiției ”X Factor”, ediția din Marea Britanie și se pare că a trecut cu bine și de cea de-a doua etapă a concursului. 

Cezar Ouatu a decis să-și încerce norocul în cadrul competiției ”X Factor”, ediția din Marea Britanie și se pare că a trecut cu bine și de cea de-a doua etapă a concursului.

Astfel, în cea de-a doua etapă a show-ului „X Factor“, proba celor șase scaune, în care doar şase dintre cei mai buni concurenţi ai unei categorii au reuşit să treacă mai departe, Cezar Ouatu a impresionat din nou cu vocea sa puternică.

Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson, jurații concursului, au avut numai cuvinte de laudă la adresa interpretării românului, iar la final s-au ridicat în picioare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emoționat peste măsură, Ouatu a căzut în genunchi şi a mulţumit prin gesturi publicului, care l-a aplaudat minute-n şir.

„Ai captivat toată atenţia şi de această dată. A fost absolut uimitor. Foarte, foarte bine“, a comentat Louis Tomlinson.

„Ocupă-ţi scaunul acum!“, l-a îndemnat Ayda Williams.


Cezar Ouatu a devenit cunoscut în anul 2014, când a participat la Eurovision cu o piesă pop opera, „It's my life“, compusă de Cristian Faur. Ouatu a reprezentat România la Malmo, iar în finală s-a clasat pe locul 13, însă a atras atenţia şi graţie apariţiei scenice aparte. â

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x