Antena Căutare

Un deținut a evadat în timp ce lucra pentru o societate comercială

Un deținut al Penitenciarului Ploiești, a evadat miercuri, dintr-un punct de lucru din comuna Posești. Acesta este condamnat pentru furt calificat.

Un deținut al Penitenciarului Ploiești a evadat, miercuri, dintr-un punct de lucru din comuna Posești. Acesta este condamnat pentru furt calificat.

"În jurul orei 16,40, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost sesizaţi de către reprezentanţii Penitenciarului Ploieşti cu privire la faptul că un bărbat care executa o pedeapsă privativă de libertate în regim deschis a plecat de la o societate comercială din comuna Poseşti, unde desfăşura activităţi lucrative, fără a mai reveni la unitatea de penitenciar", precizează IPJ Prahova.

Bărbatul are 27 de ani, 1.80 metri înălțime, statură atletică, păr șaten, ochi albaștri și nu poartă mustață. Acesta purta astăzi un tricou verde, pantaloni albaștri trei sferturi, iar în picioare adidași albi.

"Pentru cei ce au suferit inimaginabilul [...] pentru a vorbi pe față împotriva faptelor de nedescris." De la ... E oficial! Ne întoarcem pe Lună în 2024! ”Mergem acolo pentru a rămâne!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x