Antena Căutare

Doina Teodoru se confruntă cu probleme de sănătate. Cum a ajuns în această situație și cine o ține departe de depresie

Doina Teodoru, actrița care face parte din comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” de la Antena 1, este la un pas de a intra în depresie. Ce se întâmplă cu frumoasa femeie și cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Colaj Doina Teodoru Galerie
Doina Teodoru se confruntă cu probleme de sănătate. Cum a ajuns în această situație și cine o ține departe de depresie | Antena 1/ Instagram

Doina Teodoru este o frumoasă actriță care joacă rolul unei femei ce a făcut trecerea rapid de la adolescenţă la statutul de mamă şi soţie. Alături de ea, telespectatorii îl pot urmări şi pe Lucian Ionescu, în rolul partenerului ei de viaţă, dar şi pe micuţa Iulia Barbu, fiica familiei Balti.

De-a lungul timpului aceasta a mai făcut parte din proiecte marca Antena 1 precum: iUmor unde a și câștigat cel de-al treilea sezon, America Express și Băieți de oraș.

Cu toate că pe plan profesional Doina are parte de un succes bine meritat, frumoasa actriță susține că în ultimul timp trece prin diferite stări care îi pun moralul la pământ. Iată ce dezvăluiri a făcut.

Citește și: Seria În spatele Camerei 609, episodul 8. Doina Teodoru, mai sinceră ca oricând în culisele serialului

Doina Teodoru se confruntă cu sindromul de burnout

Actrița a mărturisit în exclusivitate pentru Xtra Night Show motivul principal pentru care aceasta trece prin stări care îi pun moralul la pământ.

Doina susține faptul că nu este cea mai bună perioadă din viața ei, în ciuda reușitelor pe care le are atât în serial, cât și în proiectele extra din cadrul teatrelor unde activează.

Frumoasa talentată spune că se simte epuizată atât fizic, cât și psihic, iar stresul din ultima perioadă o determină să aibă din ce în ce mai multe gânduri care nu îi dau pace. Timpul este principalul ei dușman pentru că simte că nu îi ajunge pentru a face tot ce își propune.

„Când ajung acasă de la serial abia reușesc să mă scot din haine, să fac un duș și să mă culc. De aici și burnout. E o perioadă în care nu ai timp să te recuperezi, din care îți cam dai somnul peste cap și trebuie să dai randament în fiecare zi”, a povestit actrița în cadrul interviului.

Citește și: Doina Teodoru, personaj cu o viaţă tumultoasă în Lasă-mă, îmi place! Camera 609, alături de Lucian Ionescu şi Iulia Barbu

Singurul remediu pe care îl are împotriva stărilor prin care trece este ca ea să ia pastile naturiste care o fac să adoarmă și să se odihnească mai bine, susține Doina.

„Eu simt o greutate în spate, e ca un sac pe care nu mai pot să-l car, mă doare foarte tare spatele. Sunt atât de obosită încât nu mai pot să adorm, deși am puține ore de somn. Am început să iau niște pastiluțe din plante pentru somn, mă ajută. Chiar dacă dorm puține ore, mă odihnesc calumea!” a mai spus aceasta.

Cu toate acestea, Doina încearcă să vadă partea bună a lucrurilor. Deși este tot timpul pe platourile de filmare și la teatru, unde pregătește alte spectacole, aceasta este recunoscătoare și susține că încă nu a ajuns în pragul depresiei.

Motivația de a continua să facă ce îi place este cea care o ține pe picioare încă. Teatrul și publicul sunt cele două surse principale de putere pentru Doina pentru că de acolo își ia toată energia de care are nevoie.

Citește și: Doina Teodoru, despre marea fobie peste care a reușit să treacă la America Express. De ce îi era cel mai frică înainte de aventură

„Nu m-aș duce până în depresie! Te încarci și din rezultate, adică roadele sunt pe măsură. Mai reușesc și eu să văd câte un episod din serial și îmi place foarte mult ce iese, e foarte frumos. La spectacole te încarci când vezi publicul că e atât de fericit, e acolo cu tine și trăiește povestea cu tine. E un schimb de energie, iar eu mă încarc foarte mult la teatru.” a mai adăugat actrița.

Liviu Vârciu are în vedere cununia religioasă. Anda Călin îi este alături de 7 ani. Cât de frumoși sunt cei doi împreună... Cât costă un bilet la Revelion 2024 organizat de Palatul Ghica. Prețul care i-a făcut pe români să se gândească de mai m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x