Antena Căutare

5 idei de afaceri pe care le poti pune pe picioare cu 1000 de dolari sau mai putin!

De la pasiune la business poate fi doar un singur pas. Determinarea este parghia care te poate propulsa catre pornirea unei afaceri profitabile, iar cei care spun ca pentru a-ti transforma visul de a deveni antreprenor in realitate, ar trebuie sa citeasca acest articol!

De la pasiune la business poate fi doar un singur pas. Determinarea este parghia care te poate propulsa catre pornirea unei afaceri profitabile, iar cei care spun ca pentru a-ti transforma visul de a deveni antreprenor in realitate, ar trebuie sa citeasca acest articol!

Iti propunem 5 idei de business pe care poti sa le pui pe picioare cu 1000 de dolari sau chiar mai putin!

Traininguri de budybuilding - este simplu sa faci o afacere din pasiunea ta, daca aceasta este legata de sport. Intr-o lume in care majoritatea dintre noi suntem preocupati de modul in care aratam, o astfel de idee de afaceri se dovedeste a fi foarte profitabila. Cu 1000 de dolari sau mai putin poti achita contracostul cursurilor necesare pentru obtinerea atestatului de antrenor personal. Mai apoi, poti desfasura activitatea de trainer pe cont propriu, mai ales ca acum sunt foarte populare programele de antrenament online.

Vlogging - o camera video si putin exercitiu, cam acestea sunt principalele doua ingrediente de care ai nevoie pentru a porni un business in aceasta nisa. Privita cu reticenta pana nu de mult, pseudo meseria de vlogger se bucura de atat de mult succes ca urmare a dezvoltarii intense de care beneficiaza mediul online. Investind mai putin de 1000 de dolari, poti ajunge sa generezi venituri de mii de euro lunar. Desi este o munca ce necesita timp si rabdare, vloggingul poate fi un business foarte profitabil. Numai din reclamele aferente clipurilor, un generator de continut pe YouTube poate obtine pana la 60 de procente din profit.

Copywriting - daca ai talent la scris, de ce sa nu iti deschizi chiar si o afacere punand in aplicare ceea ce stii sa faci?! O firma de servicii de copywriting nu necesita o investitie foarte mare, mai ales in prima faza, cand poti fi unicul “angajat”! Vei avea nevoie doar de un laptop sau de un PC si de conexiune la Internet, costuri pe care le poti acoperi chiar si cu mai putin de 1000 de dolari.

Marketing afiliat - aceasta sfera relativ noua in piata online iti poate oferi noi oportunitati de a renunta la statutul de angajat la cel de antreprenor. Rolul de afiliat poate fi pus in aplicare daca detii un blog si iti aduce venituri ori de cate ori unul dintre utilizatorii care au dat click pe reclama afisata pe site-ul tau realizeaza o conversie. Ce inseamna acest lucru? Ca oricand cineva face o achizitie ca urmare a faptului ca a accesat reclama de pe blogul tau, tu vei primi comision.

Coaching - stii ca esti foarte bun intr-un anumit domeniu? De ce sa nu ii inveti si pe altii ceea ce tu stii deja si sa faci din asta o afacere! Poti investi suma initiala in procurarea materialelor si a instrumentelor de lucru (un laptop, de exemplu). Exista foarte multe persoane care au ales sa puna in practica aceasta idee si care, in timp, au ajuns sa realizeze importante sume de bani.

Indiferent de ideea pe care o alegi pentru a intra in lumea afacerilor, este important sa te preocupi de aspectul legal al afacerii. De aceea, procurarea echipamentelor fiscale (case de marcat omologate, imprimante fiscale etc) reprezinta o directie principala catre care sa directionezi o parte din bugetul initial.

Ministrul de finanțe a făcut anunțul! Data de la care va crește salariul minim... BNR Curs valutar 29 octombrie. Cât se ieftinesc azi euro și dolarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x