Antena Căutare

5 motive pentru care merita sa investesti in actiuni, in urmatorul deceniu

Crahul dot.com de la inceputul acestui mileniu, criza lichiditatilor care a aparut in 2007 si recesiunea puternica din 2008-2009 au oferit o imagine foarte clara in ultimii 10 ani asupra riscului aferent investitiilor in actiuni. Avand o intuitie buna, este posibil ca unii investitorii sa fi ales sa evite actiunile pe parcursul ultimului deceniu. Dar multi altii aleg sa intoarca spatele actiunilor acum - dupa una dintre cele mai proaste perioade pentru piata de actiuni de-a lungul timpului.

Investitorii care se gandesc sa oco­leasca investitiile in actiuni avand in ve­dere performantele foarte slabe din ul­ti­mul deceniu ar trebui sa raspunda mai intai la doua intrebari, spun admi­nis­tratorii de la Franklin Templeton Invest­ments, una dintre cele mai mari societati de administrare de fonduri din lume.Este probabil ca urmatorul deceniu pe pietele de actiuni sa semene cu pre­ce­dentul?

Pot sa-mi permit stilul de viata pe care mi-l doresc pentru viitor fara sa in­ves­tesc in actiuni?

Sansele sunt ca raspunsurile la am­bele intrebari sa fie „nu".

Actiunile au fost de-a lungul timpului o componenta critica in succesul pe termen lung pen­tru investi­tori, iar in aceste conditii ad­ministratorii de la Franklin Templeton au prezentat cinci motive care, in opinia lor, ar justifica investitiile pe pietele de actiuni pana in 2020. Primul dintre ele este acela ca, de-a lungul timpului, investitorii au avut de castigat in deceniile care au urmat celor mai slabe decade, incepand din 1926 si pana in prezent.

Tot articolul, in Financiarul

Daca nu plateste 93 mil. €, Rompetrol pierde controlul la Petromidia... Increderea investitorilor in mediul de afaceri s-a deteriorat in ultimele 3 luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x