Avertisment dat de Poliție! Nu răspunde la acest număr, rămâi instant fără bani!

Avertisment important dat de către Poliția Română pentru români! Se pare că a fost inventată o nouă metodă prin care infractorii pot păcălii cetățenii ca să le ia banii.

Mesajul care nu a fost asumat de poliție

Atunci când vine vorba de a lua banii victimelor, infractorii găsesc cele mai inventive moduri pentru a reuși. Recent, cei de la Poliția Română au anunțat care este cea mai nouă înșelătorie, de care trebuie să se ferească românii.

Inspectoratul General al Poliției Române trage un important semnal de alarmă! IGPR anunță că circulă o atenționare falsă se la Poliția Română, prin SMS.

Polițiștii avertizează că românii pot avea surpriza unui extra cost la factura telefonică sau bani în minus pe cartela preplătită.

„Circulă un mesaj care începe așa:

Avertisment dat de Poliție! Nu răspunde la acest număr, rămâi instant fără bani!

Avertisment dat de Poliție: Nu răspunde la acest număr, rămâi instant fără bani!

Poliția Română a transmis un mesaj de interes pentru români

<Atenționare de la Poliția Română. Trimiteți acest mesaj familiei și prietenilor dvs. La noi au încercat, dar am avut grijă să nu răspundem. Oamenii au primit apeluri de la
tel: +375***605281,
tel: +3712***3091, etc>

Vă anunțăm că noi nu am trimis niciodată un asemenea mesaj, iar dacă primiți apeluri de la numere necunoscute, din alte țări, vă recomandăm să nu răspundeți sau să apelați înapoi.

Puteți avea surpriza unui extra cost la factura telefonică sau bani în minus pe cartela preplătită.

#PolițiaRomână”, avertizează Poliția, într-un mesaj public pe rețelele de socializare.

Așadar, dacă nu vrei să ajungi victima unei înșelătorii prin intermediul apelurilor, atunci evită să răspunzi sau să suni înapoi la numere ce ți se par suspecte.

Sursa: bugetul.ro

Ultimele știri